Repartizarea blocurilor ANL, reprogramată pentru primăvară

Un nou termen pentru repartizarea ultimelor locuințe ANL construite în Lugoj a fost avansat pentru primăvara anului viitor, după ce au fost constatate mai multe vicii de montaj, finisaje neconforme, lipsa branșamentelor la gaz și electricitate, precum și imposibilitatea încălzirii spațiilor locative.
Primăria refuză semnarea recepției celor 60 de apartamente cu două camere până la remedierea în parametrii a tuturor problemelor identificate.

“Noi nu vom semna recepția apartamentelor în condițiile astea. Ușile nu se închid bine, zugrăvelile lasă de dorit și mai sunt și alte probleme identificate, care nu pot rămâne așa. Vom face în schimb recepția la partea de viabilizare, proiect ce aparține primăriei, care constă din amenajare parcări, locuri de joacă, racorduri apă și canal. Aici lucrările sunt executate”, a explicat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Racordurile la gaz și curent vor fi realizate prin eforturile primăriei, până la finalul anului. Administrația speră că cei de la ANL vor reuși să repare ce nu este conform sarcinilor până în lunile martie-aprilie 2021.

Articolul Repartizarea blocurilor ANL, reprogramată pentru primăvară apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*