Repetiție palidă cu Rapidul, la primul meci internațional în noua casă: UTA – Kolumbara Lazarevac 0-0

Aproximativ 3000 de suporteri ai UTA-ei și-au urmărit pe viu favoriții la primul meci internațional disputat pe noua arenă „Francisc Neuman”. Nici adversarul Kolubara Lazarevac, formație sârbă promovată în premieră în prima ligă, nu a atras în mod special la ultima repetiție a arădenilor înainte de derby-ul cu Rapidul, când cele 8500 de locuri se vor ocupa negreșit. Și pentru că atmosfera nu fost tocmai cea cu care „roș-albii” au fost obișnuiți la meciurile pe puncte, dar mai ales pentru că miza a fost scăzută, trupa lui Balint a făcut un meci modest, iar tabela a rămas nemodificată până la ultimul fluier al arbitrului FIFA, Ovidiu Hațegan.

Fără internaționalii săi, Vukcevic, Baravykas și Miculescu, Laszlo Balint a i-a adus în formula de start pe Tomozei, Shlyakov și Isac, dar și pe Liviu Antal, care avea să trateze superficial două pase ideale date de Dangubic. Se întâmpla în minutele 17 și 28, când fostul campion cu Oțelul a avut prim-planul cu mingea la picior la 16 metri, dar de fiecare dată a preluat slab și adversarii l-au blocat la timp. Celălalt traseu des întâlnit în prima parte a fost Roger – Erico. Primul i-a pus în trei rânduri balonul pe cap din faze fixe puternicului fundaș, care ba a trimis alături, ba în brațele lui Puletic. De partea cealaltă, doar fostul vârf al Iașiului, Uros Djuranovic, a ajuns periculos în careu, dar Benga i-a închis promt unghiul de șut. Până la urmă, s-a hotărât și Dangubic să finalizeze, dar a dropul său de la 20 de metri s-a dus alături.

Repriza secundă a început cu „torpila” lui Simic ce a trecut de puțin peste poartă și a lovit o fată în sectorul galeriei utiste. Meciul a fost întrerupt 1 minut, până ce jucătorii s-au asigurat că fana e bine. Apoi, nou-intratul Dobrijevic, a șters de puțin centrarea lui Simic și doar bara și apoi Medjimorec la reluarea lui Velikic, l-a salvat pe Balauru. Altfel, UTA a avut dificultăți să construiască și să se apropie periculos de buturile adverse. De abia în minutul 74, Ubbink a desfăcut apărarea adversă cu o pasă pentru Roger, care, de la 12 metri lateral stânga, a tras tare, dar Stanivukovic a parat în doi timpi. Mai mult, Batha și-a pus în dificultate colegii din apărare cu o pasă în spate, dar faza a fost rezolvată de Ilie, astfel că tabela avea să rămână imaculată: 0-0.

Formații:

UTA: Balauru – Tomozei, Erico (46 Medjimorec), Benga (60 Ilie), Shlyakov – Passaglia (60 Batha), Isac (46 Vorobjovas) – Antal (60 Bustea), Ubbink (85 C. Mihai), Roger (76 Mercioiu) – Dangubic (46 Hora). Antrenor: Laszlo Balint

Kolubara: Puletic – N: Stankovic, Stojanovic, N. Vasiljevic, Marjanovic- Nikolic, Petronijevic – Simic, Milisavlijevic, Andric – Djuranovic. Au mai jucat: Stanivukovic – Pecelj, Bakic, Vucetic, Loncar, Dokic, Mladenovic, Dobrijevic, Velikic, Kokovic, A. Jovanovic. Antrenor:  Dejan Đurđević

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Alina Mihoc și Lucian Berariu

1
0

Articolul Repetiție palidă cu Rapidul, la primul meci internațional în noua casă: UTA – Kolumbara Lazarevac 0-0 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*