Repetiție utilă pentru Voluntari, dar Balint are și nemulțumiri: UTA – Crișul Chișineu Criș 2-1

Pentru prima oară de la începutul sezonului, Laszlo Balint a ținut să le dea minute și jucătorilor săi care au evoluat mai puțin în partidele Ligii 1. Amicalul cu divizionara terță, Crișul Chișineu Criș, a fost posibil și prin prisma programării, căci după meciul cu CS U Craiova, UTA joacă duminică, tot pe teren propriu, cu FC Voluntari. Prim divizionara arădeană s-a impus cu 2-1, după primă repriză în care a ratat destul de mult și o a doua mai modestă. Aproximativ 250 de fani au urmărit jocul de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Un singur titular cu formația olteană, respectiv Marius Tomozei, a început și testul cu Crișul. Pe teren a reapărut după mult timp și fundașul Florin Ilie, care a făcut cuplu de fundași centrali cu Alex Benga, iar în fața lor au evoluat Vorobjovas și Cristi Mihai, pentru ca Isac să joace în spatele vârfului Dangubic. Croatul a și fost cel care a deschis tabela după 14 minute de joc, reluând plasat, din careu, o pasă lungă a lui Shlyakov. Bustea a lovit bara cu capul, înainte de a duce scorul la 2-0 dintr-o lovitură liberă executată la vinclu, de la 20 de metri. Dangubic putea face și el „dubla” dacă nu ar fi lovit și el bara, însă UTA a mai avut și alte ocazii importante, prin Negoescu sau Isac.

Dacă în prima parte Crișul nu a reușit mare lucru în ofensivă, la 5 minute de la reluarea reprizei, a redus din diferență. Susan a centrat din corner, iar Sergiu Sabău a reluat cu capul  în vinclu. Balint l-a taxat verbal pe Ilie pentru lipsa de reacție, antrenorul „roș-albilor” fiind extrem de deranjat de faptul că echipa sa nu reușește să gestioneze cum trebuie fazele fixe. Crișul a mai avut o contră periculoasă, prin Modan, care a tras, însă, telefonat exact pe direcția lui Mociu. Venit de pe bancă, Vukcevic a primit o minge peste apărare de la Vorobjovas, dar Roșca i-a închis la timp unghiul de finalizare. Ardelean i-a iertat pe utiști de un penalty, la duelul dintre Ilie și Teședan, iar pe contraatac, Bustea a ratat din 2 metri desprinderea, Chiar la ultima fază, Vukcevic a reluat cu capul de puțin pe lângă și UTA câștigă la limită meciul de verificare cu Crișul: 2-1.

Formații: 

UTA: Balauru  – Tomozei (60 Vukcevic), Benga, Ilie, Shlyakov – C. Mihai, Vorobjovas – Bustea, Isac (60 Mercioiu), Negoescu (55 Mar) – Dangubic. Antrenor: Laszlo Balint

Crișul: A. Roșca – Haloș, Al. Sabău, Nistor (60 Ivan), Siminic – Susan, Tănase, Clej – Busuioc (60 Ciornei), Modan (75 Pașca), Giurgiu (46 Teședan). Antrenor: Adrian Abrudean

Arbitri: Mircea Ardelean – Loredan Bogdan, Florin Vesa

0
0

Articolul Repetiție utilă pentru Voluntari, dar Balint are și nemulțumiri: UTA – Crișul Chișineu Criș 2-1 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*