Reprezentare slabă! Doar doi lugojeni în Consiliul Județean Timiș, Mihai Anghel de la PNL și Călin Dobra de la PSD

Lugojul nu va avea o voce foarte puternică în viitorul Consiliu Județean Timiș, unde la prima strigare au intrat doar doi lugojeni, liberalul Mihai Anghel și social democratul Călin Dobra. Totuși municipiul de pe Timiș ar putea fi reprezentat și de un alt liberal, Mihăiță Bojin, care are legături cu Lugojul.
Surprinde, într-o oarecare măsură, absența lui Nicu Bădina, care poziționat pe locul nouă, nu a reușit să acceadă din nou în forul legislativ județean, deși era extrem de sigur de acest lucru.

Nici alți reprezentanți, fie de la PMP, fie de la Partidul Republican, nu au reușit să intre în Consiliul Județean.

Social-democratul Călin Dobra a intrat în Consiliul Județean de pe prima poziție pe lista PSD, în timp ce liberalul Mihai-Cornel Anghel a fost plasat pe locul șase pe lista de candidați a PNL.

Conform rezultatelor oficiale finale pentru Consiliul Județean Timiș, anunțate de Biroul Electoral Județean, mandatele au fost împărțite astfel: PNL – 16 mandate, USR-PLUS – 10 mandate, Alianța PSD-PPU (SL) – 7 mandate, iar Pro România – 3 mandate.

Articolul Reprezentare slabă! Doar doi lugojeni în Consiliul Județean Timiș, Mihai Anghel de la PNL și Călin Dobra de la PSD apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*