Respect pentru natură! Concurs Județean de Geografie, la Școala Gimnazială Nr. 4

Școala Gimnazială Nr. 4 din Lugoj, sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a organizat la finele lunii mai Concursul Județean de Geografie ”Potențialul apelor din Banat”, ediția a III-a.
Competiția s-a desfășurat online și a cuprins trei secțiuni, respectiv Fotografie online (clasele V-VI), Postere online (clasele VI-VIII) și Power Point online (clasele IX-XII).

Au participat la concurs un număr de 22 de unități de învățământ partenere din zona Lugoj, Făget, Nădrag și Timișoara, fiind înscrise 88 de fotografii tematice, 16 postere și 17 proiecte Power Point.

Evaluarea lucrărilor înscrise și validate în competiție a fost realizată tot online și după jurizare s-au acordat premiile I, II, III și mențiuni în cuantum total de 25% din totalul lucrărilor înscrise. Concursul Județean de Geografie ”Potențialul apelor din Banat” a fost organizat de prof. Maria Antoni de la Școala Gimnazială Nr. 4 Lugoj.

Articolul Respect pentru natură! Concurs Județean de Geografie, la Școala Gimnazială Nr. 4 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*