Rețelele de canalizare și gaz, priorități pentru locuitorii din Tapia și Măguri

Noua administrație lugojeană intenționează să acorde o atenție mult mai mare și locuitorilor din cele două sate arondate, Tapia și Măguri, prin realizarea mai multor proiecte de infrastructură nepuse în practică de administrația Boldea.
Pentru punerea în aplicare, două dintre ele necesită timp și bani. Acestea vizează introducerea rețelelor de canalizare și gaz metan.

”În campania electorală am stat de vorbă cu locuitorii din cele două sate și am aflat că prioritare ar fi introducerea rețelelor de canalizare și a celor de gaz. În­cer­căm să găsim soluții cât mai bune, pentru a realiza aceste in­vestiții, mai ales că în cazul gazului, magistrala care traversează Ro­mânia trece foarte aproape de Ta­pia”, ne-a declarat Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului.

Pe lân­­gă acestea, tot la capitolul ”prio­­rități” ar fi introducerea curentului electric în cartierul de vile, ridicat în ultimii ani la intrarea în Măguri, reabili­tarea Căminelor Culturale din cele două sate, dar și realizarea de locuri de joacă pentru copii și amenajarea unui teren de fotbal la Tapia.

Articolul Rețelele de canalizare și gaz, priorități pentru locuitorii din Tapia și Măguri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*