Returul din Liga 2 va reicepe cu doua echipe in minus: „Nu mai putem sa ne tinem jucatorii si ne dorim sa ne despartim pe cale amiabila!”

Dupa ASA Tg Mures, Olimpia Satu Mare, care se confrunta cu mari dificultati financiare, risca sa se retraga in plin campionat. Echipa satmareana a ramas fara niciun fel de sprijin, iar presedintele Istvan Merkli spune ca riscul disparitiei din fotbalul romanesc este real.

Avem sanse extrem de mici, aproape de zero, pentru a merge mai departe. Toti cei care ar fi fi putut sa ne mai finanteze ne-au refuzat, chiar si Consiliul Local. Neoficial am aflat ca primaria nu mai finanteaza echipa si ca prefera ca banii care ar trebui sa ajunga la noi sa fie utilizati pentru amenajarea a doua terenuri cu gazon sintetic„, a spus Merkli, citat de publicatia locala Informatia Zilei.

In aceste conditii, fotbalistii Olimpiei ar putea fi nevoiti sa isi caute de urgenta alte angajamente.

Noi nu mai putem sa-i tinem. Daca nu mergem mai departe ar fi bine sa le dam drumul cat mai repede ca sa isi poata gasi echipe. Am vrea sa ne despartim pe cale amiabila, sa reziliem de comun acord„, a mai spus Merkli.

In acest moment, Olimpia, care mai are doar 11 puncte in clasament, dupa mai multe depunctari din cauza neplatii salariilor,  se afla pe ultimul loc, la 9 puncte in spatele primei echipe care se afla deasupra zonei retrogradarii, Metaloglobus.

Si la Tg Mures, jucatorii si antrenorii ar fi fost anuntati deja de faptul ca ASA nu va mai continua activitatea in 2018. 

The post Returul din Liga 2 va reicepe cu doua echipe in minus: „Nu mai putem sa ne tinem jucatorii si ne dorim sa ne despartim pe cale amiabila!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*