Reunire în efectiv redus

Singura formaţie prahoveană din Liga a III-a, Astra 2, şi-a reluat ieri pregătirile, la Ploieşti, primul antrenament condus de antrenorii Adrian Senin, Alex Frangu şi
Octavian Ştef desfăşurându-se pe terenul din “9 Mai”, întreaga perioadă de pregătire a iernii fiind “conturată” pe plan local – desigur, în funcţie şi de cât va permite vremea. Pentru Astra 2, sâmbătă este deja programat primul amical al iernii, de la orele 13,00 urmând să dea replica echipei CS Păuleşti, programul de pregătire incluzând meciuri test şi cu Gloria Buzău, CSM Olteniţa sau Progresul Bucureşti.
La primul antrenament au fost prezenţi 15 jucători, inclusiv Nedelcovici şi Culda (revenit de la Metaloglobus Bucureşti), fotbalişti care începuseră antrenamentele sub comanda lui Valeriu Răchită, la ACS Poli Timişoara.
Trebuie adăugat că o serie de jucători obişnuiţi cu evoluţiile la echipa “satelit” efectuează cantonamentul de iarnă cu prima echipă, în Turcia. Este vorba despre Chiriac, Dr. Gheorghe, Găvîrliţă, Stînă, Şerban sau Duminică, aceştia urmând să se “reintegreze” în programul echipei secunde, când vor începe meciurile oficiale.

Şi Ciocâlteu merge la Liga a III-areunire b ciocalteu

Disponibilizat de către Petrolul, mijlocaşul Alexandru Ciocâlteu va evolua şi el, foarte probabil, în Liga a III-a, la Olimpic Cetate Râșnov, sub comanda antrenorului Florin Dîrvăreanu. Fotbalistul sinăian are colegi celebri, fostul internaţional Sorin Strătilă mergând şi el la Rîşnov, alături de mai mulţi foşti componenţi ai celor de la SR Braşov. Asta pentru că “echipa suporterilor braşoveni ” este în colaps financiar, mizând doar pe juniori, în retur, în ciuda unui start de sezon cu multe speranţe puse în renaşterea fotbalului de la Poalele Tâmpei!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*