Revanşa lui Păun. Jucătorul CFR-ului a adus victoria în meciul cu Astra, iar ardelenii rămân cu trei puncte peste Craiova

CFR Cluj a început cu dreptul parcursul din play-off.

Campioana a câştigat cu Astra Giurgiu, 2-1, după un gol marcat de Păun în minutul 81 şi îşi menţine avansul de trei puncte în faţa Craiovei.

Egalaţi la puncte de olteni înaintea partidei, clujenii au început tare meciul din Gruia. Petrila a ratat şansa de a deschide scorul în minutul 1, însă Deac nu a mai ratat în minutul 8. Jucătorul CFR-ului a reluat cu capul în plasă o minge centrată de Djokovic.

Alibec a fost la un pas să egaleze după trei minute, dar Boli l-a deposedat în ultimul moment. Acelaşi atacant al Astrei a fost aproape de gol pe finalul primei reprize, blocat atunci de Arlauskis, dar până la urmă a egalat în minutul 58, dintr-o lovitură de la 11 metri.

A urmat un joc spectaculos, în care ambele formaţii au căutat golul victoriei, care până la urmă a venit în poarta Astrei. Adrian Păun a înscris în minutul 81 şi s-a revanşat după golul anulat cu Sevilla.

S-a terminat 2-1 pentru CFR, care a debutat cu dreptul în play-off şi îşi menţine distanţa de trei puncte faţă de Universitatea Craiova în fruntea Ligii 1.

CFR Cluj

Au mai intrat: Păun, Ţucudean, Ciobotariu. Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu

Au mai intrat: Begue, Gheorghe, Bruno. Antrenor: Bogdan Andone

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*