REVELIONUL OSPĂTARILOR la resturantul ATHOS din Baia Mare. Distracție, meniuri alese și multă, multă  voie bună ! FOTO+VIDEO

REVELIONUL OSPĂTARILOR la resturantul ATHOS din Baia Mare. Distracție, meniuri alese și multă, multă  voie bună ! FOTO+VIDEO

Un eveniment mai puțin obișnuit a avut loc  luni, 5 ianuarie 2018,  începând cu orele 19,00  la restaurantul Athos din Baia Mare.  Dacă cei mai harnici salariați sunt la muncă la tecerea dintre ani, iată că patronii acestora ,familia Deac Vasile și Dina , s-au gândit să le facă o surpriză , organizându-le Revelionul Ospătarilor.

Peste 60 de angajați : chelneri, bucătari și ospătari ,de la cele două restaurante Butoiașul cu Bere și Athos, au petrecut, au cântat,  dansat și s-au distrat până dimineața. Meniuri alese și băuturi fine au făcut deliciul acestui eveniment, toate acestea au fost pregătite  și preparate chiar de către ei. N-au lipsit  acordurile muzicale intonate cu mult suflet de către formația familiei Hoban.

“E o tradiție pentru noi să organizăm un Revelion al ospătarilor. Am început în anul 2003, am avut câteva întreruperi dar iată că azi putem sărbători împreună, noi , cei care suntem o mare familie, angajați ai restaurantelor Athos și Butoiașul cu Bere. Mă bucur că bucătarii s-au întrecut pe sine iar  munca lor a fost apreciată de toată lumea , avem pe masă bucate excepționale, în care creativitate, originalitatea și-au pus amprenta.

REVELIONUL OSPĂTARILOR la resturantul ATHOS din Baia Mare. Distracție, meniuri alese și multă, multă voie bună

REVELIONUL OSPĂTARILOR la resturantul ATHOS din Baia Mare. Distracție, meniuri alese și multă, multă voie bună ! FOTO+VIDEO

Posted by Jurnalmm Maramures on 5 Februarie 2018

Alături de noi sunt cei mai vechi angajați , cu care am crescut, am construit, ne-am format ca specialiști în acest domeniu,  dar avem și angajați noi,  tineri , care sunt dedicați  și au într-adevăr deschidere  pentru această meserie ”, a menționat Deac Vasile, proprietarul restaurantelor.

“De 15 ani ne întâlnim împreună de Revelionul Ospătarilor, este un eveniment mult așteptat de către cei care suntem angajați ai restaurantelor Athos și Butoiașul cu Bere. Nu este doar un moment de distracție, ci aici împreună , socializăm și formăm o echipă mare. Împreună împărtășim experiența celor vechi cu cei noi , pentru că această meserie nu este deloc ușoară. Nu vreau să spun cuvinte mari despre această meserie, cea de ospătar, dar vreau să insist asupra faptului că meseria de ospătar este o artă, aceste lucruri vin din interior, nu este suficient să finalizezi doar niște cursuri. În această unitate lucrez de foarte mulți ani, acest lucru mi-a dat putere și suflet,  iar familia Deac încearcă să ne adune  pe toți ca într-o familie. Suntem bucuroși să fim alături de familia Deac, care pune suflet pentru oameni și pentru această locație , sau în acest complex Regina Maria , restaurantul Athos și Butoiașul cu Bere. ”, a menționat Maria Pop, șefa localului Butoiașul cu Bere.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*