Revenim la normalitate! Spectacol de comedie live, marca Doru Octavian Dumitru, la Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj

Relaxarea condițiilor impuse de pandemie a dus la redeschiderea cinematografului și a sălilor de spectacole și la Lugoj.

Astfel, casa de Cutură a Sindicatelor își redeschide porțile publicului larg cu un show de excepție care va fi susținut de cunoscutul comic Doru Octavian Dumitru, care revine după mulți ani în municipiul de pe Timiș.
După un an și jumătate de pauză, seria spectacolelor de comedie este redeschisă de ”omul orchestră al umorului românesc”, Doru Octavian Dumitru – DOD, pentru publicul larg.

Doru Octavian Dumitru va prezenta spectacolul de comedie ”DOD – One man Show” la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj. Evenimentul este programat luni, 31 mai, de la ora 17. Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, precum și online, la ticketstore.ro. Informații suplimentare se pot obține la tel. 0757.998.255. Cunoscut prin spectacole de succes precum ”Supozitoare cu trotil”, ”Mușcat de râs”, ”Îmbârligăciosul”, ”Șoptitorul de păcate”, ”Glezne de râmă”, ”Spumă de râs” și ”Trei medicamente de râs”, Doru Octavian Dumitru a mai fost în trecut la Lugoj. Comedianul gălățean are reputația unui comic mereu în ”priză”, care simte foarte bine sala și dispoziția publicului.

Gălățeanul Doru Octavian Dumitru, în vârstă de 65 de ani, este unul dintre veteranii umorului românesc și un predecesor al genului stand up comedy. D.O.D. a fost actor de revistă la teatrele “Nae Leonard” din Galați, “Fantasio” din Constanța și “Constantin Tănase”, din București.

La mijlocul anilor `90 el a fost prezent de mai multe ori pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj, susținându-și spectacolele cu săli pline până la refuz.

Articolul Revenim la normalitate! Spectacol de comedie live, marca Doru Octavian Dumitru, la Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*