Revine Adi Petre la UTA? Conform italienilor de la Consenza, impresarul tânărului atacant le-a cerut să se întoarcă acasă

Presa din Italia susține că Adrian Petre vrea să revină la UTA. Atacantul de 22 de ani împrumutat de FCSB la Cosenza, în Serie B, nu s-a impus în „Il Calcio” şi este dispus să revină acasă, în culorile clubului la care s-a format.

Cosenza este dispusă să rupă contractul de împrumut, deoarece arădeanul nu a marcat nici măcar un  gol în 9 apariții oficiale în Peninsulă, însă rămâne de văzut dacă FCSB-ul va accepta mutarea. Gigi Becali spera ca Petre să confirme în Italia, iar gruparea de Serie B să plătească 500.000 de euro pentru un transfer definitiv în vară.

Potrivit cosenzachannel.it, Cătălin Sărmășan, impresarul lui Adrian Petre i-a informat pe cei de la Cosenza că jucătorul şi-ar dori să plece şi ar vrea să revină în Liga 1, la UTA Arad. În tricoul echipei pe care nu odată a declarat că o iubește, Petre a marcat 31 de goluri şi a reuşit două assist-uri în 41 de jocuri oficiale în campionatul ligii secunde. De altfel, în urma acestor cifre înregistrate în special în sezonul 2016-2017, danezii de la Esbjerg au decis să plătească o jumătate de milion de euro pentru fotbalistul arădean.

După ce a promovat cu „delfinii” în prima ligă daneză, Petre a fost inconstant în evoluții, dar chiar și așa FCSB a mizat pe el în februarie 2020. La gruparea bucureșteană  a marcat 3 goluri în 16 meciuri, iar Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu el și l-a cedat în vară la Consenza.

Dacă, până la urmă, va reveni la UTA, probabil Adi Petre va trebui să-și reducă din pretențiile salariale, fiind evident că formația arădeană nu poate oferi banii din Italia.

0
0

Articolul Revine Adi Petre la UTA? Conform italienilor de la Consenza, impresarul tânărului atacant le-a cerut să se întoarcă acasă apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*