Revine Municipalul! La startul competiției sunt așteptate cât mai multe echipe

Campionatul Municipal de Fotbal Lugoj va reveni în forță, în această toamnă, după o pauză de un an de când competiția a fost întreruptă din cauza problemelor create de pandemia Covid – 19.
O hotărâre privind startul întrecerii va fi luată de comisia de organizare, dar și de delegații echipelor înscrise, într-o ședință ce va avea loc la mijlocul acestei luni, o dată sigură nefiind încă anunțată.

”Până în prezent, și-au anunțat participarea formațiile Stanciova, Căpăt, Racovița, Iosifălău, Ghizela, Găvojdia, Dumbrava, Boldur 2, Pădureni și Nădrag. Așteptăm însă și alte doritoare. Reprezentanții  acestora pot anunța și confirma prezența la numărul de telefon 0747101338”, ne-a declarat Ioan Lazăr, președintele Comisiei de organizare a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj.

Competiția se va derula respectând protocolul medical anticovid impus de Asociația Județeană de Fotbal Timiș.

Astfel, jucătorii pot intra pe teren doar dacă îndeplinesc una dintre următoarele condiții: să fie vaccinați, să aibă efectuat un test rapid (valabil doar 7 zile), să aibă efectuat un test PCR (valabil 14 zile) sau să facă dovada că au trecut prin boală, certificatul medical care ateste acest fapt fiind valabil 180 de zile de la eliberarea lui.

Articolul Revine Municipalul! La startul competiției sunt așteptate cât mai multe echipe apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*