Revoltă la CSM Târgoviște, după ce conducerea e incapabilă să plătească salariile înainte de Paște: “Așa nu se mai poate”

Cu conturile blocate de ANAF din cauza neglijenței în serviciu a angajaților de la Contabilitate, CSM Târgoviște nu poate achita salariile angajaților înainte de Paște, pentru a respecta directiva trasată de la Guvern. Marți la prânz, mai mulți salariați ai clubului i-au cerut socoteală președintelui Prisăcaru Ciprian pentru întreaga situație creată. “Ne-a spus că nici el nu va lua salariul zilele astea, dar nu ne încălzește cu nimic. Noi avem familii, copii, rate și chiar așteptam acești bani, chit că nu sunt mulți”, au rupt tăcerea, pentru DB-sport.ro, oameni din club. Nu e prima dată în ultimele luni când angajații CSM-ului nu își primesc salariile la timp. Înainte de Crăciun, de exemplu, clubul le-a virat într-o singură tranșă trei salarii restante, după un blocaj depășit doar cu sprijinul contabililor de la Primărie. Tensiunile din interior au atins cote maxime în ultimele zile: “Că președintele are niște polițe de plătit contabilei sau că ar da-o afară în secunda unu, dacă ar putea, cum a făcut și cu alții, sunt amănunte care pe noi nu ne interesează. După cum nu ne interesează nici că Prisăcaru și-a închis multe uși chiar în perioada în care a fost prin Primărie, iar acum nu îl mai ajută nimeni. Noi vrem doar să ne primim banii pentru care am muncit”, explică sursa noastră.

Există totuși o șansă, infimă ce-i drept, ca lucrurile să se rezolve pe ultima sută de metri. Este nevoie ca situațiile financiare din ultimele luni să fie înregistrate la ANAF cel mai târziu până astăzi la prânz, pentru deblocarea contului, iar apoi, în regim de urgență, angajații de la Resurse Umane să întocmească statele de plată corect, pas în care ar putea apărea din nou probleme serioase.

The post Revoltă la CSM Târgoviște, după ce conducerea e incapabilă să plătească salariile înainte de Paște: “Așa nu se mai poate” appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*