Revoltat! Primarul din Tomești îi cere demisia lui Nicolae Robu, președintele PNL Timiș

Noul și vechiul primar ales al comunei Tomești, Costel Medelean, și-a arătat indignarea față de un mesaj postat de Nicolae Robu, ex-primarul Timișoarei și președinte PNL Timiș, imediat după pierderea alegerilor pentru Timișoara.”Stimați colegi, vă felicit pe toți învingătorii! Capul sus celor cărora sorții nu le-au fost buni de această dată. În ce mă privește, eu sunt cu conștiința împăcată. Mi-am făcut datoria și sunt mândru de ceea ce las în urma mea. Chiar las un oraș radical schimbat. Dar, timișorenii vor altceva decât le-am oferit eu, iar eu le respect împăcat dreptul la așa ceva. Mai multe cât de curând, la rece nu așa la cald, cum încă este. Toate cele bune, tuturor!”, a scris Nicolae Robu.

Revoltat pe măsurile luate în sânul organizației din Timiș în ultimii patru ani, Medelean i-a cerut demisia fostului edil șef al Timișoarei.

”Domnule Robu, nu pot fi de acord că sunteți cu conștiința împăcată, atâta timp cât în calitate de președinte al PNL Timiș mai mulți colegi de-ai noștri au pierdut alegerile datorită gestionării proaste și a lipsei de dialog cu alte partide din județ, luptând singuri cu restul formațiunilor. Pentru dumneavoastră a fost strict doar interesul Timișoarei. Sincer, îmi pare rău că s-a pierdut Timișoara. Dar, pentru o bună gestionare a situației în județ, pentru majorități în consiliile locale, cât și pentru Consiliul Județean Timiș și mai ales Primăria Timișoarei, având în vedere experiența negocierilor eșuate în 2016, vă propun să vă dați demisia din funcția de președinte al PNL Timiș și să lăsați o altă echipă de negociere și formare a majorității. Domnule Robu, să știți că multora dintre noi nu ne-a fost ușor să ne luptăm singuri împotriva tuturor! Cu respect, Costel Medelean, primar la Tomești, cu un procent de 75% obținut la funcția de primar și șapte mandate de consilier obținute pentru PNL, dintr-un total de 11”.

Conflictul edilului din Tomești, dar și a altor 30 de primari liberali din Timiș, cu Robu, este unul mai vechi și nu este pentru prima dată când aceștia cer demisia fostului rector pentru deciziile luate în sânul partidului.

Acum, după rezultatul dezastruos din alegeri al lui Nicolae Robu, edilii în funcție se simt mai îndreptățiți să-i ceară din nou demisia.

Articolul Revoltat! Primarul din Tomești îi cere demisia lui Nicolae Robu, președintele PNL Timiș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*