Reziliere! Primăria rupe contractul cu firma care trebuia să reabiliteze cazarma de pe Banatului

Primăria Lugoj a anunțat că este în curs de rezilierea contractului cu firma lugojeană care a început reabilitarea fostei cazărmi de pe strada Banatului.

Prin urmare finalizarea lucrărilor rămase neterminate la interior se poate amâna pe termen nedefinit.
Va trebui reluat drumul anevoios al expertizelor, documentațiilor și licitațiilor, care vor ține lucrările pe loc mult timp de acum încolo.

“La cazarmă suntem în proceduri de reziliere. După asta ne trebuie o expertiză să vedem ce a mai rămas de făcut și apoi să scoatem la licitație din nou proiectul. Nu putem da un termen de finalizare, pentru că mai sunt destui pași legali de făcut”, a spus Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Primele lucrări au debutat în 2017, constructorul reușind să refacă fațada principală.

Poticnelile au început cu lucrările la interior, sediul fiind propus să găzduiască Direcția de Asistență Socială Comunitară.

În cadrul intenției mai ample a autorităților, de renovare, a fost prevăzut și un teatru de vară în curtea din spatele clădirii principale. În 2015 a existat și un proiect de transformare a cazărmii în liceu privat, dar ideea a fost abandonată.

Articolul Reziliere! Primăria rupe contractul cu firma care trebuia să reabiliteze cazarma de pe Banatului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*