Rezultate excelente! Doi elevi de la Brediceanu, notați cu 10 la probele Evaluării Naționale

Odată cu afișarea rezultatelor inițiale la Evaluarea Națională, Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” are din nou motive de sărbătoare. Dintre absolvenții ciclului gimnazial care au susținut examene, 50% au obținut o medie generală peste 8, iar un singur elev are media sub nota 5.

Se remarcă în mod deosebit primii clasați, Izabela Blaga, Aaron Budulan și Edward Seracovanu, toți trei reușind să finalizeze Evaluarea Națională cu media 9.60. De asemenea, eleva Alexia Vago a luat nota 10 la Limba română și Edward Seracovanu și-a confirmat valoarea obținând nota 10 la matematică.

”Suntem foarte mândri de rezultatele elevilor noștri, care au dovedit că într-un an școlar deosebit de greu, desfășurat în egală măsură în mediul on-line și în sălile de clasă, au avut puterea de a depăși toate dificultățile și de a confirma nivelul foarte bun de pregătire. Îi felicit pe toți elevii și pe profesorii care au contribuit la excelentele lor rezultate”, a declarat prof. dr. Ioan Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională, după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate duminică, 4 iulie.

Articolul Rezultate excelente! Doi elevi de la Brediceanu, notați cu 10 la probele Evaluării Naționale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*