Ripensia, eșecuri la zero peste graniță

Toate cele 3 divizionare secunde de pe malurile Begăi se află în cantonament în afara Timișoarei, în cazul Ripensiei chiar peste hotare, galben-roșiii disputând la un interval de 48 de ore două partide amicale în Ungaria, pierdute la zero, în fața unei colege de eșalon din Liga 2 iar apoi în fața unei formații locale.

Grupările timișorene aflate în pregătirea unui nou sezon în liga a II-a au disputat alte partide amicale și în această săptămână, iar după ce primul joc de verificare l-a câştigat cu 2-0 pe arena ”Ştiinţa” cu cei de la AS FC Bazoşu Vechi, ASU Politehnica Timișoara a trecut la scor la mijlocul acestei săptămâni de Sportul Petrești, vicecampioana ligii a IV-a din județul Alba.

A urmat așadar o nouă victorie în pregătiri pentru ”violeții” de pe locul 7 în precedenta ediție a Ligii 2, la patru goluri diferenţă, în cursul cantonamentului de 10 zile la Sântămăria-Orlea, în județul Hunedoara.

Timișorenii au trecut cu 4-0 (1-0) de divizionarii ”D” ardeleni prin golurile a trei jucători transferaţi pentru noul sezon, Bogdan Bozian în minutul 21, Gelu Velici în minutul 50 din lovitură de la 11 metri şi în minutul 83, respectiv Alexandru Cherecheș în minutul 73, chiar şi coautor la una dintre reușite. Iar următorul test pentru elevii lui Cosmin Petruescu este mâine de la ora 18, sâmbătă, cu CNS Cetate Deva, din liga a III-a.

Ripensia a disputat partidele de verificare ale verii cu numerele trei și patru, cedând la zero peste graniță, după cele două amicale adjudecate în Timiș pe terenul unor divizionare D, 7-0 la Ciacova şi 3-1 la Pobeda Dudeştii Vechi.

Primul insucces a survenit în cadrul stagiului de pregătire în Ungaria, derulat la Bekescsaba, elevii lui Ciprian Urican cedând marți în fața celor de la UTA cu 2-0, pentru arădenii lui Ionuţ Popa înscriind David Popa şi Manea.

Joi seara, de la ora 18, Ripensia a disputat al doilea joc la vecinii maghiari, în oraşul Szeged, cu echipa locală din liga a III-a Szeol, de care a fost întrecută la limită, cu 1-0, timișorenii apelând și la alți noi jucători, precum Cătălin Tineiu sau niponul Takenori Kawagoe.

Antrenorul Ciprian Urican a folosit următorii jucători: Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuţă. Au mai intrat: Dobre, Păduraru – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi.

Următorul meci pentru roșu-galbeni este programat sâmbătă 21 iulie în deplasare cu secund divizionara Luceafărul Oradea.

The post Ripensia, eșecuri la zero peste graniță appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*