Ripensia începe seria jocurilor amicale: 6-0 cu Bazoș. FOTO + declarații Steop

Primul meci amical pentru proaspăta nou promovată în liga a doua a avut loc sâmbătă pe propriul teren din Ciarda Roşie şi s-a încheiat cu o victorie la zero, ”un set” pentru galben-roșiii lui Remus Steop: FC Ripensia Timişoara – FC Bazoş 6-0 (5-0, 1-0, 0-0).

Cele două nou-promovate, în Liga 2 respectiv în Divizia D Timiș, au jucat trei reprize a câte 30 de minute, tehnicianul Ripensiei rulând tot efectivul de jucători avut la dispoziție, inclusiv pe cei nou veniţi în probe.

Prima treime a partidei a fost la discreţia Ripensiei, care s-a desprins clar de proaspăta nou promovată în liga a patra, la rampă ieşind din nou cei doi tineri, Andrei Dumiter şi Claudiu Matiş, care au punctat de cinci ori, primul în minutele 7 și 27 iar cel de-al doilea cu o ”triplă” în minutele 11, 14, şi 15. Apoi, Florin Nanu a stabilit rezultatul final, 6-0, transformând o lovitură de la 11 metri în minutul 45, la mijlocul celei de-a doua treimi.

Ripensia a început primul meci amical al pregătirilor de vară pentru Liga 2 în 11-le Gakos – Hecsko, Popa, Toma, Vlădia, Apro, Mânecan, Zaluschi, Dumiter, Matiş şi Mediop.

În partea a II-a au intrat Rădulescu – Luca, Ovidiu Semeniuc (aflat în probe), Stupu (în probe), Popescu, Marius Semeniuc, Stoi, Bobină, Nanu, Olărescu şi Golda. În fine, în ”repriza a III-a” au mai apărut Vlad (în probe) – Grunţă, Horcea (în probe), Filip, Mager (în probe), Cluci (în probe), Tidor (în probe), Olar, Olărescu şi Ungureanu. Succesul a fost repurtat în lipsa antrenorului secund Orlando Trandu, plecat din localitate.

Proaspeții divizionari D din Bazoş s-au aliniat în deplasare cu Ilie – Aniţaş, Slabu, Lutsch, Militar, Secoşan, Fulga, Frenţ, Radu, Achimov şi Dzitzac, antrenorul Sorin Tomoş mai apelând pe parcurs și la Untaru, Florescu, Curea, Bungău, Pistriţiu, Pane şi Bogdan.

Remus Steop, antrenor principal al Ripensiei, ne-a spus la final că ”a fost o întâlnire în trei reprize în care am testat toţi jucătorii, inclusiv pe cei sosiţi în probe. Este primul joc după promovare, iar în primul şi în primul rând mă interesa aspectul fizic al jucătorilor, sub nici o formă nu mă interesau alte aspecte legate de joc şi nici acest rezultat, ci să urmăresc jucătorii noi care au o venit în această perioadă şi mă bucură faptul că nu s-au accidentat. Au făcut un antrenament util şi putem continua ceea ce am început în această perioadă. Nu cred că voi putea trage concluzii după jocul de astăzi, dar important este că am rămas la un nivel de pregătire destul de bun, iar pe cei care au venit o să-i văd şi săptămâna viitoare şi după alte două-trei meciuri vom lua o hotărâre în privinţa celor noi sosiţi, dacă vor rămâne la noi. Deocamdată nu am reuşit să facem achiziţii spectaculoase, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare, dar creditul este în jucătorii care au promovat şi privim cu încredere spre viitor. Este bine că s-a stabilit data de începere a noului campionat, 5 august, iar noi am fost primii care am început pregătirea pentru noul sezon în liga a doua și mă declar mulţumit în acest plan, rămân de văzut jocurile următoare de verificare ce au fost programate, o dublă cu echipa din Sibiu, Hermannstadt, săptămâna viitoare pe 14 de la ora 11 şi în 20 la Timişoara”. În legătură cu Mediop, ”a avut oferte dar din păcate nu am ajuns la nici o concluzie în privinţa transferului său, probabil el va rămâne la noi, se pregăteşte în continuare la Ripensia. Eu îi prevăd un viitor bun dacă va reuşi să se pregătească în continuare tot aşa de bine la nivelul ligii a doua, de unde va face uşor pasul spre marea performanţă, spre fotbalul mare, iar acesta este visul fiecărui jucător”.

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Petre Gaşpar şi Horațiu Lotrean. (*clic pe imagine pentru mărire)

The post Ripensia începe seria jocurilor amicale: 6-0 cu Bazoș. FOTO + declarații Steop appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*