Ripensistul Tudor Călin, o nouă variantă Under pentru UTA?

Laszlo Balint ar mai putea primi un fotbalist sub vârstă, care i-ar face concurență lui Damian Isac, mijlocaș central accidentat, de altfel, încă din finalul sezonului trecut. Antrenorul arădenilor chiar a recunoscut zilele trecute că s-ar putea să mai apeleze la un mijlocaș central Under, în funcție de situația medicală a lui Isac. Din informațiile noastre, Tudor Călin (născut pe 8 octombrie 2000) e alesul, iar în acest sens UTA a bătut palma cu Ripensia, clubul la care tânărul fotbalist născut în Cluj a evoluat în ultimele două sezoane.

Crescut de Regensburg (Germania), Călin a ajuns in România prima oară la Sepsi, care l-a imprumutat în Liga 2 la Luceafărul Oradea timp trei luni, unde a jucat doar 45 de minute într-un singur meci. Apoi, Sepsi l-a cedat Ripensiei, unde a strâns nu mai puțin de 45 de partide, 3515 minute, reușind și patru goluri și un assist. Ar mai fi de menționat că a fost integralist în ambele dispute stagionale dintre Ripensia și UTA în sezonul 2019-2020 (2-1 și 0-3).

Cu un fizic impunător pentru un fotbalist de 20 de ani (1,86 metri), Călin a purtat și banderola de căpitan la Ripensia.

În altă ordine de idei, se pare că UTA este și pe urmele lui Florin Bejan (30 de ani), fundaș central care s-a despărțit recent de Dinamo.

FotoSebastian Tătaru / Mediafax Foto

0
0

Articolul Ripensistul Tudor Călin, o nouă variantă Under pentru UTA? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*