Roger Federer il invinge pe Marin Cilic si cucereste cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam din cariera!

UPDATE / Roger Federer se impune in setul decisiv si cucereste cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam din cariera! Elvetianul a castigat finala de la Australian Open cu scorul de 6-2, 6-7, 6-3, 3-6, 6-1, dupa trei ore si sapte minute de joc.

UPDATE / Cilic duce meciul in setul decisiv! Croatul reuseste sa mai castige un set in fata lui Roger Federer, cu scorul de 6-3, in 37 de minute de joc. Asadar, scorul este de  6-2, 6-7, 6-3, 3-6 si urmeaza setul care va decide campionul de la Australian Open.

UPDATE / Elvetianul preia din nou conducerea! Federer se impune cu 6-3 in setul al treilea, in jumatate de ora de joc.

UPDATE / Marin Cilic egaleaza la seturi, dupa 7-5 in tie-break. Asadar, scorul este de 6-2, 6-7, dupa o ora si 27 de minute de joc.

UPDATE / Roger Federer se impune repede in primul set, scor 6-2, dupa doar 26 de minute de joc.

UPDATE / Incepe finala masculina de simplu la Australian Open!


Roger Federer si Marin Cilic se vor duela duminica dimineata, dupa ora 10:30, pentru titlul de campion la Australian Open.

Cei doi finalisti de la Melbourne au mai fost adversari pe terenul de tenis de noua ori, iar elvetianul conduce cu scorul de 8-1 in intalnirile directe.

Campionul en-titre, Roger Federer, are ocazia de a cuceri cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam, dupa ce anul trecut l-a invins la Australian Open pe liderul circuitului ATP, Rafael Nadal.

The post Roger Federer il invinge pe Marin Cilic si cucereste cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam din cariera! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*