România dă de Germania sau Islanda în drumul spre „mondialele” din 2022, Man are cele mai mari șanse să reprezinte Aradul în preliminariile ce încep în martie!

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Echipa națională a României a fost repartizată în grupa J, alături de Germania (campioană mondială acul 6 ani), Islanda (echipa ce a scos-o definitiv din cursa pentru Euro), Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La ultima convocare făcută de Mirel Rădoi, „sub tricolor” s-au regăsit și arădeanul Dennis Man (FCSB), dar și utistul Alexandru Albu.

Câștigătoarele celor 10 grupe se vor califica la CM 2022. Ocupantele locurilor secunde (10) şi cele mai bune două câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, dar care nu se află pe primele două poziții în preliminarii, vor juca baraje pentru a stabili ultimele trei țări europene calificate (din 12 echipe vor rămâne 6, apoi 3). Preliminariile încep pe 24 martie 2021 și se termină pe 29 martie 2022.

Mai jos aveţi componenţa grupelor preliminare:

Grupa A: Portugalia, Serbia, Irlanda, Luxemburg, Azerbaijan

Grupa B: Spania, Suedia, Grecia, Georgia, Kosovo

Grupa C: Italia, Elveția, Irlanda de Nord, Bulgaria, Lituania

Grupa D: Franța, Ucraina, Finlanda, Bosnia, Kazakhstan

Grupa E: Belgia, Țara Galilor, Cehia, Belarus, Estonia

Grupa F: Danemarca, Austria, Scoția, Israel, Feroe, Moldova

Grupa G: Olanda, Turcia, Norvegia, Muntenegru, Gibraltar

Grupa H: Croația, Slovacia, Rusia, Slovenia, Cipru, Malta

Grupa I: Anglia, Polonia, Ungaria, Albania, Andorra, San Marino

Grupa J: Germania, ROMÂNIA, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia, Liechtenstein

 

0
0

Articolul România dă de Germania sau Islanda în drumul spre „mondialele” din 2022, Man are cele mai mari șanse să reprezinte Aradul în preliminariile ce încep în martie! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*