Romania, fara medalie la Campionatele Mondiale de la Montreal! Dragulescu a ratat podiumul

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat, duminica, pe locul 4 la sarituri, la Campionatul Mondial de la Montreal. Romania incheie participarea fara medalie, dupa sase ani de la ultima contraperformanta similara.

Marian Dragulescu a fost notat cu 14.700 la prima saritura si cu 14.733 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.716 s-a clasat pe locul 4.

Pe podium au urcat, in ordine, Kenzo Shirai (Japonia, 14.900), Igor Radivilov (Ucraina, 14.899) si Hansol Kim (Coreea de Sud, 14.766).

Marian Dragulescu a fost singurul finalist tricolor la aparate in cadrul CM de la Montreal. El are in palmares 10 medalii mondiale, 8 de aur si 2 de argint.

Ioana Crisan s-a clasat pe locul 23 la individual-compus, unde a participat din postura de a doua rezerva in urma accidentarii a doua gimnaste din lista de 24 calificate, in timp ce Catalina Ponor a ratat finalele la barna si sol, iar Larisa Iordache nici macat nu a concurat, ea suferind o ruptura de tendon ahilian inaintea calificarilor.

Delegatia Romaniei incheie fara medalie la un Campionat Mondial dupa sase ani, ultima data in aceasta situatie aflandu-se la CM din 2011 (Tokyo).

Duminica vor avea loc si ultimele finale pe aparate, la bara fixa si paralele (masculin), respectiv barna si sol (feminin).

Nadia Comaneci este ambasadorul evenimentului si a inmanat medaliile de aur la individual-compus feminin.

Telekom Sport

The post Romania, fara medalie la Campionatele Mondiale de la Montreal! Dragulescu a ratat podiumul appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*