România, înfrângere clară cu Rusia în calificările pentru Europeanul de handbal feminin! Revanșa, duminică, la Cluj

România a fost învinsă de Rusia cu 30-25 (17-15) în grupa a 4-a preliminară de calificare la Campionatul European de handbal feminin, într-un joc desfăşurat la Togliatti.

În urma acestui rezultat, România şi Rusia sunt la egalitate în clasament, cu câte 4 puncte, fiind urmate de Austria 2 puncte, care are însă şi un meci mai puţin disputat. Cele două naţionale se vor reîntâlni, duminică, la Cluj, în partida retur. Cu un succes, România se poate desprinde în câştigătoare a grupei.

După cum a arătat partida de la Togliatti, România nu şi-a pus foarte multe speranţe în acest joc, ci mai degrabă şi-a păstrat resurse pentru a câştiga partida retur de la sfârşitul acestei săptămâni. Cu doar două zile la dispoziţie pentru a pregăti partida din Rusia, faţă de vreo 8 zile ale gazdelor, jocul a părut dinainte pierdut.

Tricolorele au fost conduse de la un capăt la altul al meciului şi s-au ridicat în puţine momente la nivelul adversarelor.  În prima repriză, Rusia a condus şi la şase goluri, dar la pauză gazdele aveau doar două goluri în plus, 17-15, după o revenire consistentă a echipei noastre, antrenată de Martin Ambros.

După pauză, Rusia s-a desprins din nou pe tabelă şi a câştigat fără emoţii, după ce a condus şi la opt goluri, 30-22 (minutul 55). Rusia a câştigat cu 30-25, dar România, care a ratat două aruncări de la 7 metri, nu a reuşit să înscrie în unele momente nici când a avut două jucătoare în plus (6 la 4).

Articolul România, înfrângere clară cu Rusia în calificările pentru Europeanul de handbal feminin! Revanșa, duminică, la Cluj apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*