Romania pierde categoric in fata Poloniei, in prima partida de la Trofeul Carpati 2017!

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat cu stangul la turneul amical de la Craiova, cu doar 7 zile inainte debutului la Campionatul Mondial din Germania. Semifinalista ultimului CM, Polonia, a castigat cu scorul de 27-21 (18-10).

Pentru Romania au jucat: Dedu, Dumanska – portari; Ardean 1, A. Popa, Udristioiu 1, Berbece, Pintea 5, Tatar, Neagu 9, Bazaliu, Szucs, Buceschi 3, Laslo 1, L. Popa, Dragut, Geiger 1.

Romania a avut patru absente cu Polonia, Zamfir Florianu, Zamfirescu, Tomescu si Alina Ilie, toate fiind menajate.

Pentru Romania urmeaza meciul al doilea, sambata, de la ora 16:00, cu Macedonia, singura echipa dintre cele patru prezente la Trofeul Carpati care nu este calificata la Mondiale, iar duminica va disputa al treilea meci si ultimul, impotriva Braziliei (campioana mondiala in 2013).

In primul meci al zilei, Macedonia a fost invinsa clar de Brazilia, 32-19.

La finalul celei de-a 49-a editii a Trofeului Carpati, antrenorul Romaniei, Ambros Martin, va alege lotul de 16 jucatoare plus o rezerva pentru Campionatul Mondial de luna viitoare.

The post Romania pierde categoric in fata Poloniei, in prima partida de la Trofeul Carpati 2017! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*