Romanian Snooker Masters / Stuart Bingham și Ryan Day dispută finala, astăzi, la Circul Metropolitan București

Stuart Bingham și Ryan Day vor juca finala turneului invitațional Romanian Snooker Masters, astăzi, începând cu ora 13:00. Confruntarea de la Circul Metropolitan București va fi arbitrată de românul Alex Crișan.

Stuart Bingham a reușit o super-revenire în fața lui Ali Carter, în primul meci disputat sâmbătă. Englezul a câștigat cinci jocuri la rând și s-a impus cu 5-2.

În al doilea meci al zilei, Ryan Day (foto) l-a învins cu 5-0 pe Kyren Wilson, într-o oră și 9 minute.

“Kyren a început bine partida, însă apoi a ratat și lucrurile s-au schimbat. Cred că a avut și un pic de ghinion, iar eu am reușit să capitalizez la final. Este frumos să câștigi 5-0, meci scurt, fără stres”, a declarat Ryan Day la conferința de presă.

Galezul de 38 de ani a reușit, totodată, singurul break de peste 100 de puncte din faza semifinalelor, 120 de puncte, în jocul patru al meciului jucat împotriva lui Kyren Wilson.

Finala turneului de la București se va disputa după sistemul cel mai bun din 19 jocuri, primul la 10, în două sesiuni, de la ora 13:00 și de la ora 18:00.

Articolul Romanian Snooker Masters / Stuart Bingham și Ryan Day dispută finala, astăzi, la Circul Metropolitan București apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*