Romario Moise, mijlocașul ales de UTA: împrumut de la Astra până vara viitoare

Astăzi, conducerea clubului UTA, prin impresarul Bogdan Apostu, a reușit să bată palma cu Astra Giurgiu pentru împrumutul lui Romario Moise până în vara anului 2020.

Mijlocașul central de 22 de ani nu a fost considerat indispensabil Dan Alexa, mai ales după revenirea lui Budescu la echipă si a fost lasat sub comanda lui Laszlo Balint.  Moise vine să acopere un post sensibil în curtea Bătrânei Doamne, cel de număr 8. De menționat că pe Transfermarkt, noul jucător al ros-albilor lui este cotat la 400.00 de euro.

Cu această mutare anunțată îm această seară, UTA își încheie campania de achiziții. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani s-a născut în 21 septembrie 1996 la Ploiești și a făcut junioratul la Astra Giurgiu. Tot în tricoul giurgiuvenilor a debutat și în Liga 1.

”Sunt bucuros că am ajuns la o echipă importantă în fotbalul românesc. Știu că UTA este campioana provinciei, am venit aici cu sufletul deschis, cu gândul de a face performanță și de a readuce UTA acolo unde îi este locul. La Arad voi lucra cu un antrenor de top, care își dorește să câștige mereu, iar asta nu poate decât să mă motiveze. Sunt obișnuit cu presiunea și cu performanța de la Astra, deci știu ce înseamnă o astfel de luptă. Sunt pregătit să pun umărul la revenirea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc”, au fost cuvintele lui Romario Moise, imediat după semnarea contractului.

 

0
0

Articolul Romario Moise, mijlocașul ales de UTA: împrumut de la Astra până vara viitoare apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*