Ronald Gavril se bate pentru centura WBC la categoria supermijlocie, duminica dimineata!

Bacauanul Ronald Gavril se bate duminica dimineata, de la ora 6.00, pentru titlul mondial in versiunea WBC la categoria supermijlocie cu americanul David Benavidez, la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Oamenii din spatele sau au incercat sa-l faca un superstar inainte de a lupta cu mine. Nu stiu ce au spus inaintea primului meci, dar cred ca ar trebui sa astepte pana dupa revansa. Sunt boxerul mai puternic… Nu voi cauta knockout-ul. Voi incerca sa castig fiecare runda, dar si sa nu las verdictul la indemana arbitrilor-judecatori, ca data trecuta”, a declarat Ronald ”The Thrill” Gavril in presa americana.

Campionul David Benavidez a declarat, la randul sau, ca vrea sa ii incheie cariera lui Gavril: ”O sa-l fac pe Gavril sa se retraga dupa acest meci. O sa-l fac KO. (…) Nu va mai dori sa boxeze dupa ce o sa termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a ranit in niciun fel in primul meci. M-am ridicat si am zambit. Nu i-am simtit deloc forta”.

Pugilistul roman a replicat la aceste afirmatii: ‘‘Cred ca Benavidez vorbeste prea mult. inaintea primului meci a spus ca ma va face KO dupa 4-5 runde. Nu m-a putut opri. Iar acum a spus acelasi lucru inaintea revansei. Nu poate face asta. De ce credeti ca si-a luat un nou preparator fizic?”.

Nu cred ca Gavril poate boxa mai bine decat a facut-o in ultimul meci. Nu mai are multe trucuri, imbatraneste. Am lucrat la mai multe stiluri pentru acest meci si simt ca sunt mai mult decat pregatit. Sunt foarte motivat si am fost foarte concentrat. O sa urc in ring si sa il fac KO! Cred ca in primul meci puteam face mai mult. Toata lumea imi spune ca Gavril ar fi trebuit sa castige primul meci si asta m-a motivat sa ma antrenez bine in cantonament”, a mai spus Benavidez.

Tanarul boxer american a indicat si runda in care va incheia meciul in care isi pune in premiera in joc centura de campion: ”Cred va fi un KO prin runda a cincea. Va fi o combinatie la corp si barbie”.

Acest meci pentru titlul mondial WBC la categoria mijlocie este o revansa a duelului din luna septembrie, cand Ronald Gavril (31 ani) a fost invins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani in acel moment) a fost vazut invingator de doi arbitri-judecatori, cu 116-111 si 117-111, in timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american in ultima runda) a fost creditat ca invingator de altul, cu 116-111.

In septembrie, David Benavidez a obtinut a 19-a sa victorie la profesionisti din tot atatea meciuri (17 KO), devenind cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria mijlocie, dar si cel mai tanar campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Gavril a suferit a doua sa infrangere la profesionisti, avand 18 victorii (14 KO). El a ratat atunci sansa de a deveni al cincilea boxer roman campion mondial la profesionisti, dupa Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu.

The post Ronald Gavril se bate pentru centura WBC la categoria supermijlocie, duminica dimineata! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*