Ronldinho a plecat din Beirut, după ce a provocat o bătaie!

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho Gaucho a fost nevoit să părăsească evenimentul ce se desfășura în memoria pompierilor uciși de o bombă în Beirut, în 2020, după ce a izbucnit o luptă între jurnaliștii prezenți și pompieri.

Brazilianul, care se află în capitala libaneză pentru a comemora cei peste 200 de morți și 6.500 de răniți, victime ale deflagrației din 4 august 2020, a sosit într-un vehicul la sediul Brigăzii de Pompieri din Beirut, pentru a lua parte la o ceremonie în memoria victimelor. De îndată ce l-au văzut, mulți dintre jurnaliștii și suporterii care îl așteptau au început să alerge spre mașina lui Ronaldinho, provocând intervenția pompierilor prezenți la eveniment, care au încercat să limiteze grupul.

Situația a degenerat rapid într-o luptă între reporteri și membrii serviciilor de pompieri, care au început să se bată între ei. Încăierarea l-a forțat pe fostul fotbalist să anuleze discursul, pe care îl plănuise, și să plece în grabă după ce a depus câteva flori lângă Statuia Martirilor.

La eveniment au participat aproximativ cincizeci de persoane – jurnaliști, pompieri și fani, mulți dintre ei copii îmbrăcați în tricouri ale echipei naționale a Braziliei și a echipei de club spaniole Barcelona, unde Ronaldinho a jucat până în 2008. Guvernatorul orașului, Marwan Abboud,a ordonat o investigație „imediată” asupra a ceea ce s-a întâmplat, a afirmat municipalitatea beiruteză într-un comunicat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*