Rooney a marcat un hat-trick contra lui West Ham, al treilea gol fiind realizat de la mijlocul terenului! „Cred ca este cel mai frumos al carierei!“. VIDEO

Everton a trecut cu 4-0 de West Ham, intr-un meci in care a stralucit „veteranul“ Wayne Rooney. „Sreck” a realizat primul hat-trick in Premier League dupa 6 ani si primul in tricoul albastru! Golul trei a fost marcat din propria jumatate.

Rooney a dus scorul la 3-0 pentru Everton, cu goluri marcate in minutele 18, 26 si 66, iar Ashley Williams a inchis tabela la 4-0 pentru gazde.

Atacantul de 32 de ani si-a completat hat-trickul cu un gol marcat din propria jumatate, dupa o degajare neinspirata a lui Joe Hart. „A fost unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei, daca nu chiar cel mai frumos. Am lovit mingea la fel cum am facut-o o viata intreaga“, a spus Rooney dupa meci.

Everton vs West Ham 4-0 Highlights WAYNE ROONEY HAT TRICK by footbie.com

 

 

The post Rooney a marcat un hat-trick contra lui West Ham, al treilea gol fiind realizat de la mijlocul terenului! „Cred ca este cel mai frumos al carierei!“. VIDEO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*