„Roș-albii” au crezut în ei până la ultima respirație: Victoria Felnac – Frontiera Curtici 1-1

Etapa liberă nu le-a prins prea bine celor de la Frontiera Curtici, care, după succesul de la Zăbrani din runda inaugurală, s-au prezentat destul de modest la Felnac. Aici, Victoria a crezut în șansa ei, cu toate că a jucat timp de 75 de minute în inferioritate numerică, pornind de la 0-1.

După doar 10 minute de joc, Tomuț și Șiclovan greșesc elementar în defensivă, Alin Mihai câștigă duelul fizic cu Rusu, iar Brândușe trimite în poarta goală. Cum un necaz nu vine niciodată singur, 4 minute mai târziu, Renato Ardelean e trimis la dușuri de Dorinel Herțeg. Mijlocașul împrumutat de la „Vladi” a contestat un fault nefluierat la Pasăre, a fost avertizat și apoi imediat „îngălbenit” din nou și eliminat de pe teren. „Renato i-a spus arbitrului doar să nu-și bată joc de noi. Nu l-a jignit în niciun fel, nu-mi explic această eliminare”, a spus la final Lucian Ciba, antrenorul celor de la Felnac.

Cert este că, treptat, Felnacul a început să „macine” jocul și chiar să-și domine adversarul. Dar, până să apară ocaziile clare la poarta lui Rusu, semnate Pasăre, Iistin sau Bogdan, Vereș și Brândușe au trecut pe lângă golul de 0-2.

În repriza secundă, gazdele au dominat și mai clar ostilitățile, iar Tomuț și mai ales Băd l-au pus la grea încercare pe Mucha. Și, totuși, grănicerii” păreau să scape în câștigători, doar că a VI-FE a crezut în ea până la ultimul fluier. În cel de-al doilea minut de prelungire, Tomuț a bătut lung un corner și Șiclovan și-a plasat lovitura de cap la colțul scurt al porții curticene. 1-1, rezultat final.

Ciba: „Dacă egalam mai repede…”

Dacă după disputa de la Socodor, Lucian Ciba a acuzat lipsa de atitudine a elevilor săi, de această dată a fost exact invers. „După ce a făcut cadou un  gol și ne-am trezit și în zece oameni, am început să jucăm fotbal în fața unei echipe cu nume respectabile, fotbaliști cu destule minute în primele două ligi. Doar ghinionul a făcut să nu egalăm mai repede, căci, dacă o făceam, eu cred că aveam timp să și forțăm și golul doi. Cel puțin repriza a doua a fost una extraordinară pentru noi, remiza e mai mult decât meritată și nu pot să nu mă întreb ce ar fi fost dacă jucam 11 contra 11”, a punctat antrenorul felnăcanilor.

Anca: „Nu meritam victoria astăzi”

Frontiera a avut ceva probleme în dreptul juniorilor, căci Dochița are COVID, iar Petcuț s-a accidentat. „Am debutat din primul minut alți doi copii, pe Ciupuligă, născut în 2005 și Armand Popescu, de 2003, dar e clar că ar fi trebuit să gestionăm altfel avantajul luat pe tabelă și omul în plus. Trebuie să recunosc că nu meritam victoria astăzi, deși dacă am fi făcut 2-0 până la pauză, cred că s-ar fi jucat altfel acest meci. Ne bucurăm că am revenit pe teren, nu avem presiunea vreunui obiectiv, dar meciuri ca cel de azi trebuie câștigate. Din păcate, l-am pierdut și pe Brândușe pentru câteva săptămâni, care pe finalul meciului a suferit o deplasare de claviculă, îi transmitem multă sănătate”, a menționat și Radu Anca, „principalul” curticenilor.

Formații:

Felnac: Fl. Rusu – S. Bogdan, Șiclovan, Istin, Tomuț – S. Măgulean, Doboș, R. Ardelean, Drîglă – Pasăre (Băd 63), Burian (Edu 71). Antrenor: Lucian Ciba

Curtici: Mucha – Huțanu, Calvin,  Gligor, Vereș – Ciupuligă (Hanc 73), Avrămuțiu, Varga, A. Popescu (Vărădean 56) – Al. Mihai (Aslău 73), Brândușe (Abrudan 82). Antrenor: Radu Anca

Arbitri: Dorinel Herțeg – Cristian Coroban, Remus Naghi.

Observator AJF: Gheorghe Sfăt

0
0

Articolul „Roș-albii” au crezut în ei până la ultima respirație: Victoria Felnac – Frontiera Curtici 1-1 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*