Roșu a convocat trei utiști la lotul național Under 18, toți sunt „boboci”!

Staff-ul tehnic al reprezentativei Under 18 a României, condus de Laurențiu Roșu, a transmis convocări pentru trei dintre jucătorii UTA-ei în vederea unei acțiuni de selecție a lotului național. Reuniunea are loc la Centrul Național de Fotbal din Buftea luni, 27 mai, la o zi după confruntarea primei echipe, cu Petrolul.

Utiștii chemați sub „tricolor” sunt Ionuț Gavrilă, Denis Hrezdac și Alexandru Oroian (foto)toți trei aflați deja în circuitul primei echipe și debutanți în tricoul reprezentativei la acest nivel. David Miculescu e piesă de bază a selecționatei Under 18, a și participat la precedenta acțiune, „dubla”a amicală din Slovacia, după care a ajuns direct pe masa de operație: diagnostic peritonită. Talentatul mijlocaș ofensiv și-a reluat de ieri ușor alergările, dar nu va mai evolua în acest sezon competițional. Damian Isac rămâne și el sub atenta observație a lui Roșu, fost „principal” la UTA în sezonul 2016-2017.

Generația 2001 se pregătește, în toamnă, de preliminariile Campionatului European, care va fi găzduit anul viitor de Irlanda de Nord.

Foto: Claudia Carp

0
0

Articolul Roșu a convocat trei utiști la lotul național Under 18, toți sunt „boboci”! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*