Roșu a simțit din teren ziua mai slabă a UTA-ei: „Am arătat destul de rău, am fost tot timpul cu un pas în spatele adversarului”

UTA nu a reușit să învingă pe teren propriu nici la a treia încercare, remizând 0-0 cu Academica Clinceni. Trupa arădeană nu a arătat bine din punct de vedere ofensiv, ocaziile fiind rarisime.

Despre remiza din această seară a vorbit mijlocașul Neluț Roșu, fotbalist de la care se așteaptă mai mult pe construcția jocului, pe ordonarea fazelor de atac. „Nu ar trebui ca meciurile de acasă să fie mai dificile, din păcate nu am câștigat nici astăzi acasă, unde trebuie să acumulezi puncte. Vin niște meciuri foarte grele unde vom întâlni niște adversari mult mai buni decât cei de la Clinceni. E îmbucurător că nu primim gol, dar nici nu ne-am creat prea multe ocazii în această seară. Am arătat destul de rău, nu este ceea ce ne dorim, încă avem nevoie de timp să ne cunoaștem mai bine și să punem în practică jocul nostru”, a spus fostul campion al României cu Viitorul.

Întrebat dacă lipsa de experiență a unora dintre colegii săi a costat echipa astăzi, fotbalistul sosit în această vară a declarat următoarele: „Nu cred că este diferență între noi, când pierdem, pierdem toți și la fel când învingem. La fotbal nu putem să dăm vina pe un coleg, din păcate nu am avut acel ritm de care aveam nevoie pentru a depăși adversarul. Am fost tot timpul cu un pas în spatele adversarului, nu înțeleg de ce în antrenamente arătăm foarte bine, iar când vine meciul avem o cădere fizică. Este doar vina noastră, trebuie să remediem cât mai repede problema pentru că trebuie să acumulăm puncte”

Liga 1 ia o pauză pentru două săptămâni datorită partidelor echipelor naționale, iar în primul meci după reluarea campionatului, UTA dă piept cu AFC Herrmannstadt, la Sibiu. „Cred că ar trebui să reușim să punem la punct relațiile de joc în această pauză, dacă nu, ne așteaptă un program greu în care orice punct va fi vital, Suntem o echipă nou-promovată care în startul acesta de campionat a arătat destul de bine, sperăm să câștigăm etapa viitoare”, a încheiat Roșu.

Despre elevul său a vorbit și Laszlo Balint la finalul meciului cu Academica. „Ne așteptăm și noi mai mult de la Neluț, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere tehnico-tactic. Așteptăm ca Neluț să fie acel jucător care să găsească soluțiile, cel puțin pe momentul de construcție, abilități are, de aceea l-am și adus. Sper să redevină jucătorul care s-a consacrat la nivelul Ligii 1, pentru că noi am crezut și credem foarte mult în capacitățile sale”, a afirmat antrenorul „roș-albilor”.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Roșu a simțit din teren ziua mai slabă a UTA-ei: „Am arătat destul de rău, am fost tot timpul cu un pas în spatele adversarului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*