Roșu, despre ziua proastă prinsă cu Gazul: „Am pregătit altceva pentru apărare și nu ne-a ieșit, iar faptul că tragi la poartă nu-ți asigură victoria. Rămânem o familie”

UTA a cedat cu 1-3 pe teren propriu contra lui Gaz Metan Mediaș în etapa a 10-a din Liga 1 după un meci neinspirat, cu destul de multe ocazii ratate. Ca și în precedentele jocuri pe teren propriu, Neluț Roșu nu e același fotablist care leagă jocul în partidele din deplasare, când, de altfel, beneficiază de spații mai multe din partea adversarilor.

La final, mijlocașul „Bătrânei Doamne” a recunoscut că planurile tactice de acasă nu s-au potrivit cu cele de la …târg. „Știam că întâlnim un adversar care va juca mult tranziția pozitivă și am pregătit altceva pentru apărare. Din păcate, în această seară nu ne-a ieșit. Nu trebuie să ne descurajăm sau să cădem, vine acum o pauză care ne prinde bine. Ne vom putea aduna, ne vom antrena mai bine, vom pregăti meciurile mai bine și o vom lua de la capăt. Deocamdată, eu spun că am făcut o figură frumoasă în Liga 1, suntem o echipă tânără. Vom juca fiecare meci la victorie, cum am jucat și în această seară și vom vedea ce se va întâmpla”, afirmă Roșu.

UTA a finalizat de două ori mai multe ocazii decât adversarii ei, dar a rămas fără puncte. „Am avut niște ocazii pe care, din păcate, le-am ratat prea ușor și asta ne-a costat. Faptul că tragi la poartă nu-ți asigură tot timpul victoria, după cum s-a văzut în această seară. Ne-a lipsit puțin și șansa astăzi, adversarul a ajuns de 3-4 ori la poartă și a marcat la aproape fiecare ocazie. Am pierdut toți acest meci, nu un jucător sau altul. Suntem o familie, suntem o echipă și vom rămâne în continuare la fel”, a adăugat utistul.

Întrebat despre evoluția formației pe care a părăsit-o în vară, fotbalistul UTA-ei a concluzionat: „Au venit, și-au făcut treaba. Știam că Mediașul e o echipă care joacă pe contre, știam că au viteză bună în benzi, așa ne-au și surprins, noi am făcut un meci slăbuț astăzi” a concluzionat Roșu.

În sezonul trecut, actualul mijlocaș al „roș-albilor” a îmbrăcat de 24 de ori tricoul Gazului în toate competițiile, marcând și un gol.

FOTO: Ciprian Petcuț (prosport.ro)

0
0

Articolul Roșu, despre ziua proastă prinsă cu Gazul: „Am pregătit altceva pentru apărare și nu ne-a ieșit, iar faptul că tragi la poartă nu-ți asigură victoria. Rămânem o familie” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*