Roșu și-a pus cenușă în cap: „Am o vină pentru înfrângere, cei de la FCSB au pus presiune pe arbitru pentru al doilea galben”

UTA a fost la 15 minute de un rezultat prestigios în „fieful” celor de la FCSB, însă echipa arădeană a început să se clatine mai repede, mai precis la eliminarea de pe teren a lui Neluț Roșu, survenită în minutul 58. Mijlocașul „roș-albilor” nu s-a informat la o fază simplă și a dat în piciorul lui Buzuic, care-i suflase mingea.

Cătălin Popa a ezitat puțin, dar, în cele din urmă, a dublat avertismentul din minutul 12 al utistului și a scos și cartonașul roșu. „Centralul a venit spre mine, nu a vrut să-mi arate cartonașul galben, după care cei de la FCSB au pus presiune pe el și el m-a trimis la vestiare. Cred că puteam puțin să evit al doilea cartonaș, dar totul s-a dus într-o direcție… Credeam că sunt singur, am primit informația puțin mai târziu, am vrut să degajez, l-am agățat, l-am lovit pe Buziuc. Cred că am și eu o vină pentru înfrângerea din această seară, am luat cartonașul roșu foarte repede, era clar că ne va fi foarte greu să rezistăm. Am apucat să vorbesc după meci un pic cu câțiva dintre colegi…Când pierdem, pierdem toți, când câștigăm, câștigăm toți”, a spus Roșu, care devine automat suspendat pentru confruntarea cu CS U Craiova, alături de atacanții titulari, Morar și Hora, avertizați și ei în această seară, în eșecul cu 3-0 în fața lui FCSB.

Antrenorul Laszlo Balint chiar a încercat să mai stingă sentimentul de vină cu care s-a prezentat Roșu în fața microfonului Digi Sport. „Nu putem să punem problema că Neluț Roșu este principalul vinovat pentru această înfrângere. Cu toții suntem vinovați, cu toții trebuie să învățăm din această înfrângere, din tot ce s-a întâmplat în această seară. Este important să analizăm foarte bine absolut toată desfășurarea partidei, ce ne-am propus din punct de vedere tactic și ce ne-a ieșit și să pregătim foarte bine meciul următor. Un meci la fel de important pentru noi, împotriva unei echipe care, la fel ca și CFR și FCSB, se bate la titlu”, a spus tehnicianul arădenilor.

Și Ioan Hora a încercat să-și absolve de vină colegul. „Se poate întâmpla să se mai ia câte un roșu, nu e vina lui. Nu are ce să-și reproșeze Neluț, suntem o echipă, până la urmă și în zece puteam ține de scor. Faza cheie a fost mai degrabă cea a penalty-ului”, a spus experimentatul atacant, care, la rândul său, va rata meciul de etapa viitoare, cu FC U Craiova.

0
0

Articolul Roșu și-a pus cenușă în cap: „Am o vină pentru înfrângere, cei de la FCSB au pus presiune pe arbitru pentru al doilea galben” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*