Roumpoulakou: „Am făcut două greșeli și am pierdut meciul, sper ca băieții să joace bine și să câștige și fără mine la Iași”

UTA nu încasase niciun gol în primele două meciuri ale returului, plus alte 87 de minute în fața celor de la FC Argeș. Mai mult, arădenii au închis poarta timp de 30 de minute în inferioritate numerică după eliminarea lui Benga, ca în final să urmeze black-outul.

Parte a defensivei care a greșit copilărește în final, Simo Roumpoulakou încearcă să rămână optimist. „Meciul a fost greu, eu cred că am jucat bine, am avut multe ocazii. După golul e 1-0 am făcut două greșeli și am pierdut meciul. Mai sunt multe meciuri, putem spera la orice, chiar și la play-off”, susține fundașul stânga al „roș-albilor”.

„Centralul” Viorel Flueran a avut cartonașe doar pentru utiști. Unul roșu, nemeritat, pentru Benga și două „galbene” pentru Rusu și însuși Roumpoulakou. Cu această ocazie, greco-albanezul va sta pe tușă cu Poli Iași. „Din punctul meu de vedere, nu trebuia cartonaș roșu la Benga, era Erico lângă el, galbenul era suficient. Pe mine, arbitrul m-a avertizat la primul fault făcut și nu a fost o intervenție dură și a fost făcut în terenul lor. Asta e, nu voi juca la Iași. Va fi un meci foarte greu, dar sper ca băieții să joace bine și să câștige”, a mai afirmat Roumpoulakou.

Rămâne de văzut dacă Laszlo Balint va forța debutul rusului Evgeniy Shlyakov, care la ora partidei din Dealul Copoului va avea zece zile la noua sa echipă.

Galerie foto UTA – FC Argeș 1-2 semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Roumpoulakou: „Am făcut două greșeli și am pierdut meciul, sper ca băieții să joace bine și să câștige și fără mine la Iași” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*