Roxana Lucaciu – Paul Rednic, campioni mondiali U21 Standard

Timișoara a găzduit în weekend Campionatul Mondial de dans sportiv Under 21 Standard, în cadrul evenimentului desfășurându-se și alte competiții majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF). Iar momentul a fost prielnic pentru ca dansul sportiv românesc să-și demonstreze valoarea, de departe cel mai important rezultat fiind cel al perechii Paul Rednic – Roxana Lucaciu, care au reușit să se încununeze cu titlul de campioni mondiali ai categoriei Under 21 Standard.

Și pentru ca tabloul conturat în pași de dans de pe ringul de concurs să fie perfect, cea de-a doua pereche românească participantă în întrecere, Tiberiu Stan – Daria Grigore, a izbutit un parcurs excepțional, la final clasându-se pe a treia treaptă a podiumului și trecându-și în cont bronzul mondial.

Mai mult decât atât, competiția WDSF Internațional Open Timișoara, la secțiunea Adult Latin, a fost câștigată de perechea Ionuț Alexandru Miculescu – Andra Păcurar, cu o nouă evoluție de excepție ce le-a adus noi medalii de aur internaționale.

Și tot la Timișoara, la competiția WDSF Open Youth Standard, perechea Sebastian Alin Zicoane – Anca Copos s-a clasat pe primul loc iar perechea Dragoș-Marian Comșa – Alexandra Cristina Bujor pe locul V. Iar cuplul Sebastian Alin Zicoane – Anca Copos a evoluat și în competiția similară de adulți, în care a semnat prezența în finală, ocupând locul IV.

Rămânând în zona medaliilor de aur, doar schimbând meridianul, la Almero, în Olanda, s-a disputat competiția WDSF World Open, unde secțiunea Adult Latino a fost clar adjudecată de perechea campioană en-titre a României, Paul Moldovan – Cristina Tătar.

Din Olanda, la Kiev, în Ucraina, unde un alt rând de medalii de aur a fost obținut de perechea Rareș Cojoc – Andreea Matei în competiția de WDSF World Open Adult Standard.

Subliniind rezultatele, fără a uita recentele realizări în participările internaționale și cucerirea laurilor pe diferite secțiuni și categorii, izbânzile foarte prolificului dans sportiv românesc merită semnalate ca atare.

The post Roxana Lucaciu – Paul Rednic, campioni mondiali U21 Standard appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*