Rudele lui Maradona încep lupta pentru averea starului argentinian!

Și vorbim de o sumă destul de mare, aproximativ 37 de milioane de lire sterline, care se traduc în proprietăți pe tot globul, o flotă de vehicule de lux și bani în bănci din Elveția, Duba și Buenos Aires. Conturile arată, de asemenea, fonduri din contracte de publicitate cu mărci mari, cum sunt Puma și Coca-Cola.

Se spune că marele fotbalist, care a murit luna trecută de un atac de cord, la vârsta de 60 de ani, ar fi semnat un testament, în 2012, pe care l-a abandonat, însă, patru ani mai târziu. Legea argentiniană interzice dezmoștenirea copiilor să și impune să li se acorde cote egale. Argentinianul a avut cinci copii, dar se mai spune că sunt încă alți șapte descendenți care își cer drepturile, plus patru surori ale fotbalistului, care își doresc o felie din averea fratelui lor.
O sursă care se ocupă de această împărțire a declarat că că va fi o adevărată bătălie pentru tot ce a adunat Maradona de-a lungul vieții, ”ca un fel de Cupă Mondială”, a menționat sursa. ”Copiii apropiați lui Maradona, cât și unii pe care nu i-a cunoscut, dar care pot dovedi că starul argentinian este tatăl lor, vor putea revendica o parte egală, ca toți ceilalți. Dar copiii care au făcut parte din viața sa se vor simți înșelați, să împartă averea cu cei necunoscuți, care au apărut la masă dintr-odată! Da, va fi o adevărată bătălie”, a mai spus persoana care va trebui să facă împărțirea conform legii.
Diego Maradona și-a recunoscut următorii copii: Dalma Nerea, Gianinna Dinorah, Diego Fernando, Jana Maradona, Diego Sinagra, Santiago Lara, Magali Gil, apoi mai sunt Joana, Lu și Javielito. Mamele acestor copii sunt Claudia Villafane, Veronica Ojeda, Valeria Sabalain, Cristiana Sinagra, Natalia Garat, cât și alte două necunoscute. Procesul de împărțire a averii lui Maradona abia a-nceput și credem că va dura ceva timp, pentru că fostul mare fotbalist a lăsat multe urme pe unde a trecut, iar acum se adună toate!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*