Rugbiștii arădeni nu le-au făcut față gălățenilor și bifează al doilea eșec în Divizia Națională

Al doilea adversar din Moldova, al doilea eșec clar pentru CS Universitatea Arad. După 12-71 la Bârlad, „studenții” au cedat și acasă, 21-40, contra celor de la RCM Galați.

Meciul de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic a fost dominat fără mari probleme de trupa de pe Dunăre, care avea 19-7 încă de la pauză. Arădenii rămân cu cele trei faze frumoase de la eseurile semnate de Zăhărescu, Argintaru și C. Farcaș. George Szucs nu a greșit nicio transformare, dar soarta punctelor era demult decisă.

„Echipa din Galați arată și mai bine decât acum un an și jumătate, la precedenta vizită la Arad, pe când noi suntem cam tot aceiași. Poate mai bătrâni și mai frustrați de faptul că nu se găsește cineva să ajute Universitatea Aurel Vlaicu în demersul său de a susține un sport cu tradiție la Arad”, s-a limitat să spună Marian Grindei, la finalul disputei cu RCM-ul.

Grindei, Anton, Marinca – Argintaru, Ciocan – Postolachi, An. Farcaș, Stoica – Tiron, Vajdovics – Burai, Istoc, Țepurică, Zăhărescu – Szucs a fost primul „15” al studenților în cadrul etapei secunde a Diviziei Naționale. Pe parcursul meciului au mai intrat în luptă: Pastor, Roșian, Maxim, Popescu, C. Farcaș, Nastiuc, Ene, Gîrda.

Sâmbăta viitoare, arădenii sunt oaspeții bucureștenilor de la Grivița.

0
0

Articolul Rugbiștii arădeni nu le-au făcut față gălățenilor și bifează al doilea eșec în Divizia Națională apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*