Ruladă de pui umplută, cu găluşte şi ciulama de ciuperci

Ingrediente (4 porții): 400 ml smântână 200 ml vin alb 100 g parmezan 500 g ciuperci 850 g piept de pui 300 g pulpă de viţel tocată 200 g costiţă 2 cepe 1 legătură pătrunjel 1 linguriţă de muştar piper sare Preparare: Se curăță o ceapă și se toacă mărunt. De asemenea se spală pătrunjelul și se toacă mărunt. Se feliază pieptul de pui şi se bate uşor. Feliile se aşază uşor petrecute una peste cealaltă pe o folie în formă dreptunghiulară . Carnea tocată, ceapa, pătrunjelul, muştarul, 150 ml smântână, sarea şi piperul se amestecă bine. Compoziţia se întinde şi se nivelează peste carnea de pui. Se rulează carnea cu ajutorul foliei. Se aranjează rulada în formă, se acoperă cu feliile de costiţă, se toarnă vinul şi se dă la copt în cuptor, timp de 70-80 minute. Dacă se rumeneşte prematur, se acoperă desupra cu folie de aluminiu. Separat, se bate albuşul de la un ou, spumă. Se adaugă galbenuşul şi o linguriţă de ulei si se bate în continuare. Se încorporează griş, cât cuprinde şi devine ca o pastă consistentă, însă nu foarte groasă. Se fierb găluştele în apă cu sare timp de 10 minute. Se curăță și [...]
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*