Rus susține că utiștii sunt nerăbdători și pregătiți să joace cu Turris: „Suntem la mâna noastră, nu ne interesează rezultatele altora”

UTA revine mâine pe gazon pentru un meci oficial după o pauză de peste 4 luni, adversarii arădenilor fiind cei de la Turris-Oltul Turnu Măgurele, clasați în acest moment pe poziția a treia în play-offul ligii secunde.

Căpitanul „roș-albilor”, Ciprian Rus, a prefațat întâlnirea la conferința de presă de astăzi:  „Suntem în fața unui meci foarte important după o pauză destul de lungă. Suntem nerăbdători să redebutăm, suntem pregătiți, cum eram și pentru meciul cu Petrolul, dar s-au întâmplat lucruri care nu au ținut de noi. Ne bucurăm că de această dată vom reuși să jucăm, împotriva unei echipe puternice, agresive, pe care am văzut-o în meciul din prima etapă. Cei de la Turris au destule puncte forte, dar și multe slăbiciuni, pe care le-a analizat foarte bine <<Mister>>. Așadar, ne-am făcut temele pentru meciul de mâine. Îmi doresc să prind eu o zi bună, nu adversarii una proastă, vom încerca să păstrăm cele trei puncte la Arad.”

Spre deosebire de celelalte formații din play-off-ul Ligii a II-a, UTA nu a disputat nici un meci de verificare în această perioadă: „Nu știu cât de mult ne-a afectat, dar e clar că ne-au lipsit meciurile amicale cu echipe de un alt calibru, precum acela pe care trebuia să îl jucăm cu CFR Cluj. Dar, ne-am pregătit foarte bine în această perioadă, am fost receptivi și concentrați, avem încredere că ne putem îndeplini obiectivul. Nu o luăm de la zero, pentru că noi ne-am pregătit în toată această perioadă. Fie că am făcut-o pe internet sau cu un program separat, noi am fost în priză. În ceea ce privește titularizarea mea, doar <<Mister>> poate decide, important e ca echipa să câștige.” 

Două meciuri s-au disputat de la reluarea sezonului în eșalonul secund, Turris – FC Argeș și Mioveni – Rapid, ambele încheiate cu scorul de 0-0: „La meciul de aseară am urmărit echipa Mioveniului, pentru că pe ei îi vom întâlni înainte de duelul cu Rapid. Am mai văzut că toată lumea vorbește de un 0-0 pentru UTA și probabil că este așa, însă doar dacă noi învingem mâine. Altfel, degeaba pierd adversarii puncte atâta timp cât noi nu câștigăm. Suntem la mâna noastră, nu ne interesează rezultatele altora”, mai consideră Rus.

Arădenii au rămas cu avansul de doar 5 puncte după decizia de săptămâna trecută de la TAS, care a dat dreptate FRF-ului în speța înjumătățirii punctelor: „Sincer, nu au fost multe discuții în vestiar după decizia de la TAS, pentru că oricum noi trebuia să jucăm și să câștigăm pentru orgoliul nostru. Se înfruntă cele mai bune 6 echipe în acest play-off și trebuie să demonstrăm încă o dată că suntem cei mai buni” 

Cătălin Hlistei, prieten și fost coleg de echipă al lui Rus, a jucat pe postul de atacant la debutul lui Dan Alexa pe banca Rapidului: „Este un jucător ofensiv, iar din această postură îți este ușor să joci oriunde de la mijloc în sus, mai ales atacant. Nu văd care ar fi problema, nu trebuie să-i dau eu sfaturi pentru postul pe care-l joacă acum”

12 goluri a marcat Rus în Liga a II-a înainte ca sezonul să fie oprit de pandemie, ultimul fiind în decembrie, la victoria cu 3-0 împotriva Petrolului pe „Motorul”.

0
0

Articolul Rus susține că utiștii sunt nerăbdători și pregătiți să joace cu Turris: „Suntem la mâna noastră, nu ne interesează rezultatele altora” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*