Rusandu fluieră UTA – Voluntari: Statistică pozitivă pentru arădeni cu arbitrul covăsnean la centru

Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat pe Lucian Rusandu la meciul inaugurării noului stadion din Arad. „Centralul” din Sfântu Gheorghe va fi ajutat la cele două linii de concitadinul său, Imre-Laszlo Bucsi și vâlceanul Florin Păunescu. Rezervă de arbitru de craioveanul George Găman, iar observatorul „fluierașilor” – Laszlo Sajtos, din Sibiu.

Trebuie spus că Rusandu a mai fluierat-o pe UTA în cinci ocazii, doar la nivelul eșalonului secund. Cu el la centru, „roș-albii” au scos două remize pe același teren: 2-2 și 0-0 la Turda (în 2008 și 2009), dar și două succese în oglindă, cu 1-0. Victime pe vechea aren㠃„Francisc Neuman” – FC Argeș (mai 2011) și ARLO Slatina (aprilie 2013). Singurul eșec al „Bătrânei Doamne” cu covăsneanul martor a survenit în aprilie 2018. Atunci, actualii utiști, Cipri Rus și Marius Tomozei contribuiau decisiv (gol și asist pentru actualul căpitan al arădenilor, respectiv asist pentru fundașul dreapta al lui Balint) la victoria Dunării Călărași contra UTA-ei antrenate de Ionuț Popa. Curtuiuș marca pentru arădeni, însă succesul trupei lui Alexa, lider și ulterior câștigătoare a campionatului ligii secunde, era meritat.

UTA – Voluntari, din cadrul rundei secunde a Ligii 1 la fotbal începe la ora 21 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, dar și în format live-text de sportarad.ro.

0
0

Articolul Rusandu fluieră UTA – Voluntari: Statistică pozitivă pentru arădeni cu arbitrul covăsnean la centru apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*