”Rușine, nenorociților”! Mesaj dur, pentru cei care aruncă gunoaie la Izvorul din Tapia

Nesimțirea unor concetățeni de-ai noștri, care vin să se ”adape” la izvorul de la Tapia nu are limite.
Apa rece și curată le potolește setea, dar nu și lipsa de bun simț. Periodic, locuitorii din sat adună de acolo saci întregi de pet-uri, doze de bere şi alte mizerii.

Însă, răbdarea le-a fost pusă la încercare și zilele trecute, astfel că cineva a ținut să transmită un mesaj celor care au lipsit de-acasă în primii șapte ani de viață. ”Să vă fie rușine, ne­no­ro­ci­ților” ­a scris acesta pe o cutie de car­ton aruncată acolo.

”Sunt mulţi lugojeni, dar și persoane aflate în tranzit, în special din satele aflate în amonte care se opresc la izvor şi care, în acelaşi timp, îşi descarcă maşinile de gunoaie. Ca şi când nu ar fi de-ajuns, unii își mai și spală autovehiculele”, ne-a spus Ioan Paulescu, din Tapia.

Izvorul de lângă localitate a fost amenajat în anul 1966, de către sătenii care lucrau la Cooperativa Agricolă de Producție (C.A.P), iar punctul de captare se află pe dealul alăturat, de unde apa curge prin cădere liberă pe o distanţă de aproape 30 de metri.

Articolul ”Rușine, nenorociților”! Mesaj dur, pentru cei care aruncă gunoaie la Izvorul din Tapia apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*