Rușine, neputință, frică, batjocură, impotență: CSM Târgoviște, multiplă campioană a României la baschet feminin, s-a retras astăzi din Liga Națională

Scenariul sumbru avansat de DB-sport.ro încă din primăvară a fost confirmat astăzi, într-o veritabilă zi neagră pentru sportul dâmbovițean: cuplul Prisăcaru – Tănase a retras echipa de baschet feminin CSM Târgoviște din Liga Națională, Cupa României și Supercupa României. Pe site-ul oficial, într-un comunicat de presă rușinos, care probabil va fi preluat ad literam de presa plătită să îi ridice în slăvi pe groparii baschetului feminin târgoviștean, decizia este motivată prin imposibilitatea formării unei echipe competitive, din cauza sancțiunilor dictate de BAT în 2013-2014. Prin comparație, foștii conducători ai echipei din perioada 2014-2016, Ciprian Iugulescu și Marius Dobă, se mândresc cu două titluri de campioni, o Supercupă și o medalie de bronz, toate bifate în aceleași condiții și restricții.

Pentru iubitorii baschetului târgoviștean urmează cel puțin un sezon frustrant, în care echipa care altădată umplea Polivalenta va juca în liga a II-a.

  • În vara lui 2010, dezamăgit de prestația echipei MCM – CSM Târgoviște în dubla cu Dinamo Kursk, din sferturile de finală ale FIBA Cup, dar și revoltat de materialele jignitoare la adresa echipei de baschet semnate de o jurnalistă care astăzi încasează bani frumoși să facă imagine clubului, primarul vremii, Gabriel Boriga, a decis să retragă echipa din competițiile interne, pentru un sezon.

The post Rușine, neputință, frică, batjocură, impotență: CSM Târgoviște, multiplă campioană a României la baschet feminin, s-a retras astăzi din Liga Națională appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*