Rusu a revenit printre titularii UTA-ei după două runde pe bancă: „Puteam să batem Astra, am făcut o primă repriză bună! Sperăm să câștigăm play-outul!”

După două runde pe margine, Denis Rusu a revenit în primul „11” utist la Giurgiu, contra Astrei. Cel mai constant junior al arădenilor în acest sezon și-a ieșit puțin din mână, dar chiar și așa a avut câteva acțiuni interesante în banda stângă.

Fotbalistul de 20 de ani nu a mai revenit de la cabine, pe arena „Marin Anastasovici”, Laszlo Balint jucând „cartea” Vali Buhăcianu. „Nimeni nu are locul de titular asigurat, cu atât mai mult cu cât în ultimele meciuri eu am avut evoluții sub așteptari. Așadar, e normal să fi jucat mai puțin, dar o să mă pregătesc cât mai bine în continuare, o să muncesc, iar când Mister o să apeleze la mine o să dau totul. Azi m-am bucurat din nou de încredere, îmi pare rău că nu mi-am adus contribuția la o victorie, căci asta ne propunem mereu”, spune Rusu.

Iar mijlocașul împrumutat de la Lipova chiar crede că echipa sa merita toate punctele. „Eu zic că puteam să câștigăm, mai ales că am făcut o repriză bună și am avut câteva ocazii. Astra a insistat doar prin numeroasele cornere pe care le-a avut mai ales în prima parte, dar fără a fi probleme în careul nostru și au mai avut ocazia la care a scos Iacob când eram în zece oameni.  Dar, când tragem linia, rămânem – totuși – cu un punct important obținut în deplasare, la o echipă bună”, mai susține juniorul „roș-albilor”.

UTA intră în linie dreaptă pentru pregătirea play-outului Ligii I ce demarează la finalul săptămânii viitoare. „Va fi greu pentru că joci fiecare meci sub presiune, dar echipa va da totul să câștige fiecare meci. Nu cred că e un avantaj că jucăm mai multe meciuri acasă, căci dacă nu ai suporterii alături, pentru a-ți da acel plus, echilibrul rămâne. Chiar și așa sunt sigur că vom face o figură frumoasă, chiar sperăm să câștigam play-out-ul”, mai anunță Dennis Rusu.

În tur, Rusu a intrat pe gazon în minutul 46, la scorul de 2-0 pentru Astra și a trăit din iarbă eșecul dur, 0-6. În total, tânărul utist a bifat 1716 de minute în 26 de meciuri ale Ligii I, reușind două goluri și tot atâtea pase decisive.

1
0

Articolul Rusu a revenit printre titularii UTA-ei după două runde pe bancă: „Puteam să batem Astra, am făcut o primă repriză bună! Sperăm să câștigăm play-outul!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*