Rusul Evgeniy Shlyakov e noul fundaș lateral al UTA-ei

UTA se întărește la nivelul fundașilor laterali cu un fotbalist rus, cotat la o jumătate de milion de euro pe transfermarkt. Evgeniy Shlyakov (29 de ani) s-a despărțit de FK Tambov, formația de pe ultimul loc din prima ligă rusă și a acceptat oferta „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Un rol important în transferul fotbalistului la Bryansk l-a avut impresarul Bogdan Apostu, printr-unul dintre partenerii săi. Dinamo Bryansk, Tyumen, Dnepr Smolensk, Volgar, KamAZ, SKA Khabarovsk și – bineînțeles – Tambov, pentru care a evoluat constant în acest sezon, sunt echipele din cariera lui Shlyakov. Fotbalistul a totalizat 165 meciuri în liga a doua rusă și 56 la nivelul primei ligi, dar are și patru convocări la naționala de tineret a Rusiei.

Noua achiziție a „roș-albilor” a ajuns azi noapte la Arad, iar astăzi va fi prezentat de noul său club. Evgeniy Shlyakov e de meserie fundaș dreapta, dar se descurcă bine și pe cealaltă bandă în defensivă. Rămâne de văzut când fotbalistul va fi, efectiv, la dispoziția lui Laszlo Balint, ținând cont că – teoretic – ar avea nevoie de câteva zile de acomodare, iar arădenii joacă marți la Voluntari, în  cadrul etapei a 17-a a Ligii 1.

Totodată, fiind un transfer internațional s-ar putea să dureze puțin până vor fi făcute toate formalitățile legate de legitimarea sa. Shlyakov e singurul fotbalist rus care evoluează momentan în primul eșalon românesc.

0
0

Articolul Rusul Evgeniy Shlyakov e noul fundaș lateral al UTA-ei apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*