S-a dat liber la nunți și botezuri! Află 3 metode de a-ți cuceri viitorii socri înainte de oficierea căsătoriei

Se face o lună de când autoritățile permit din nou desfășurarea de evenimente de tipul nunților și botezurilor cu un număr semnificativ de invitați. Dacă și la tine în casă încep să se audă clopotele de nuntă, dar nu ai apucat să-ți anunți viitorii socri că tu și alesul sau aleasa ta intenționați să depuneți jurămintele de iubire, asigură-te că atunci când le dați vestea o veți face cum se cuvine. Ești, poate, chiar în situația în care nici măcar nu ai apucat să-i cunoști părinții celui de lângă tine și vrei să îi inviți la o cină. În orice situație te-ai afla, trebuie neapărat să-i cucerești pe socrii tăi și să le menții o impresie bună despre tine.

Iată 3 lucruri de care să nu uiți sub nicio formă atunci când organizezi o cină de o asemenea importanță:

  • Pregătește-ți temeinic casa

Prima impresie pe care o vei lăsa părinților iubitului sau iubitei tale este de o importanță deosebită. Cei doi vor fi foarte atenți  la toate detaliile, cum este și normal într-un context ca acesta. Eliberează-ți casa de lucrurile care încarcă spațiul fără să aducă niciun beneficiu concret. Șterge fiecare colțișor al casei și asigură-te că vei crea un spațiu intim și plăcut, în care invitații se vor simți ca acasă.

 

Dacă vrei să o impresionezi în special pe mama-soacră, citește câte ceva despre arta aranjamentelor florale, ikebana și prezintă-i la începutul serii aranjamentele florale cu care ai decis să-ți înfrumusețezi locuința. Nu numai că vei impresiona prin originalitate și prin interesul acordat acestui eveniment, dar vei avea la dispoziție și un subiect care să spargă gheața!

 

  • Nu uita că dragostea trece prin stomac

   

Te-ai convins, probabil, și tu până acum că dragostea trece, într-adevăr, prin stomac. Fă-ți neapărat niște timp pentru a pregăti câteva preparate impresionante care să le dovedească invitaților că-și lasă copilul pe mâini bune. Nu te culca pe-o ureche dacă ești bărbat, căci lucrurile acestea nu mai sunt doar pentru domnișoare de mult timp! Alege niște feluri de mâncare ușor de preparat, dar impresionante ca aspect si gust: paste, tarte de legume sau poate chiar o friptură de rață.

Trebuie neapărat să nu uiți de desert. Dacă nu mai ai timp să prepari și ceva dulce, bazează-te pe cofetarii profesioniști. Poți cumpăra prăjituri pentru diferite evenimente de la Cofetăria Armonia din București și cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

  • Adoptă o atitudine neutră binevoitoare

Nu-i sufoca pe viitorii tăi părinți cu prea multă afecțiune din prima clipă, dar încearcă și să nu îi privezi de căldura unor zâmbete sincere. Psihologii recomandă ca în situații de genul acesteia să optezi pentru o variantă de mijloc, o atitudine neutră binevoitoare. Lasă, pe cât se poate, emoțiile deoparte și permite-le celor doi să te descopere într-un ritm natural. Dacă simți că ajută, pune niște muzică în surdină care să detensioneze atmosfera.

Totul va fi bine dacă te asiguri că toate detaliile sunt puse la punct. Chiar și dacă nu va fi totul perfect, important este, ca, până la urmă, viitorii tăi socri să-și dea seama că ai depus un efort considerabil pentru a organiza cina ideală.

Sursa foto: Pexels.com

Articolul S-a dat liber la nunți și botezuri! Află 3 metode de a-ți cuceri viitorii socri înainte de oficierea căsătoriei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*