S-a dat startul celei de-a doua manşe a concursului Herneacova National Jumping

Încă sub impresia manșei inaugurale, derulată săptămâna trecută de vineri până duminică, ieri, 20 aprilie 2018, a început și a doua manşă a concursului de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping. În această competiţie cu participare internaţională sunt înscrişi cei mai buni sportivi legitimaţi la cluburi de echitaţie din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia.

Concurenţii trebuie să parcurgă într-un timp cât mai scurt şi cu cât mai puţine greşeli diverse trasee, cu o complexitate medie spre maximă, şi să depăşească obstacolele de pe teren. În prima zi a celei de-a doua manşe de concurs, înălţimea obstacolelor a pornit de la 90 de centimetri şi a ajuns la 135cm.

Herneacova National Jumping este un concurs de sărituri peste obstacole organizat de Federaţia Ecvestră Română şi Domeniul Herneacova, iar cea de-a doua manşă a competiţiei este programată în acest weekend, în perioada 20-22 aprilie, între orele 9 şi 19, iar intrarea spectatorilor este liberă.

În cele şase probe de vineri, toate cuplurile cal-călăreţ au izbutit un frumos spectacol în arena de concurs, iar 73 dintre ele au reuşit să încheie traseul fără nici o greşeală.

Premiile puse în joc pentru câştigătorii din cea de-a patra zi a competiţiei Herneacova National Jumping s-au ridicat la valoarea de aproape 15.000 de lei.

 

 

 

 

The post S-a dat startul celei de-a doua manşe a concursului Herneacova National Jumping appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*