S-a decis: încă două etape din Liga a IV-a în 2018. Libertate pentru echipe la programarea meciurilor de 1 Decembrie

Vacanţa mai întârzie în Liga a IV-a. În urma şedinţei care a avut loc astăzi la sediul AJF Cluj s-a decis programarea a încă două etape din retur tot în acest an.

Astfel, runda a 16-a va avea loc la finalul săptămânii viitoare, iar echipele îşi pot alege ziua de joc, având în vedere că între 30 noiembrie şi 2 decembrie nu sunt zile lucrătoare.

Mai apoi, după o săptămână, e programată etapa a 17-a, care va fi ultima a anului. Cum sâmbătă, 15 decembrie, va fi şi gala arbitrajului clujean, e greu de crezut că se poate juca o etapă la mijlocul săptămânii sau în totalitate vinerea.

De menţionat că meciurile din următoarele trei săptămâni se vor amâna, dacă este cazul, doar în ziua disputării lor şi doar dacă terenurile nu permit desfăşurarea acestora. Şi la Liga a V-a, zona Cluj, se mai poate disputa o etapă din retur, însă acolo mai sunt două runde din turul campionatului.

În celelalte zone ale Ligii a V-a, foarte probabil, returul va începe abia în 2019, mai ales că numărul echipelor nu este foarte mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*