S-a lăsat cu bătaie la antrenament – antrenorul a sărit la propriul său jucător!

Un scandal uriaș a izbucnit în timpul antrenamentului echipei Newcastle United, din prima ligă engleză, când antrenorul Steve Bruce a sărit să-l bată pe jucătorul Matt Ritchie., se arată în cotidianul englez Daily Mail. Totul a pornit de la meciul din weekend, când Newcastle a primit gol de la Wolverhampton din cauza unei greșeli făcută de Ritchie.

După meci, fotbalistul l-a sunat pe antrenor, dorind să resolve cumva situația, probabil să-și ceară și scuze, dar Bruce n-a răspuns din prima la telefon. După care, i-a spus lui Matt că vor discuta problema la antrenamentul de marți. Jurnaliștii de la Daily Mail spun că răspunsul antrenorului l-a iritat pe jucător.

La sesiunea de antrenament, de marți dimineața, secundul echipei, Steve Agnew, i-a spus lui Ritchie să se ducă în biroul tehnicianului principal, dar acesta n-a vrut, adăugând că ”nu voi mai vorbi cu acest laș”. Probabil că expresia a umplut paharul, pentru că Bruce a ieșit val-vârtej din birou și s-a îndreptat spre pista de atletism, unde se afla jucătorul care l-a făcut laș. A avut loc o altercație fizică, ba chiar antrenorul i-ar fi strigat lui Ritchie ”după tot ce am făcut pentru tine”… Din păcate, situația antrenorului nu este tocmai bună, vestiarul este tot mai nemulțumit, iar rezultatele echipei sunt extrem de modeste. Ca un gest de educație, fotbalistul Matt Ritchie și-a cerut scuze a doua zi, față de colegii săi de echipă și staff-ul de conducere al grupării.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*